Πάει τρελάθηκαν οι Κεφαλονίτες!

Στις 29 και 30 Ιουλίου απαντάμε στους σεισμο- μάντες με Gala , party και καντάδες

Είναι οι ημέρες που οι σεισμομάντεις ανακοίνωσαν σεισμό.

Ε, εκείνες τις μέρες οι Κεφαλλονίτες οργανώνουν πάρτυ, συναυλίες, beach parties, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, καλώντας φίλους τους από όλη την Ελλάδα.

Πρώτος έριξε την ιδέα ο βουλευτής Αλέξανδρος Παρίσης, με την διοργάνωση Grand Gala - διήμερο προβολής της Κεφαλονιάς- με την πρόσκληση πολιτικών φίλων του. Ακολούθησαν την ιδέα και άλλοι Κεφαλλονίτες κυρίως επιχειρηματίες , οι οποίο θα δεξιωθούν στις βίλες τους εκείνη την ημέρα με διάσημους προσκεκλημένους και φίλους τους από την Ελλάδα.

Στους προσκαλεσμένους του GALA του βουλευτή που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή είναι: η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντ. Μπακογιάννη, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παυλόπουλος, ο Υφ/γός Δημοσίων Έργων κ. Θ. Ξανθόπουλος και δεκάδες βουλευτές.

Σας έχουμε την αποκλειστική είδηση ότι οι φήμες που ακουστήκαν αυτό το διάστημα (θειάφι από τα έγκατα της γης, σάκοι για πτώματα, κλπ κλπ) πρόκειται να γίνουν επιθεώρηση στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ τη νέα σαιζόν.

Πάντως, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κυριολεκτικά έχουμε εντυπωσιαστεί από την αδράνεια των τουριστικών φορέων και κυρίως της Νομαρχίας, στη διοργάνωση τουριστικής καμπάνιας στην Ελλάδα και κυρίως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα , για την προβολή του νησιού μας στους Έλληνες τουρίστες.

Μα τέτοιο χάλι;

Από kefaloniapress