Έχουν όνομα τα πολιτικά …απόβλητα;…


Έτσι τα … βλέπω…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Και όμως έχουν…

Και όχι μόνο έχουν, αλλά αποτελεί και τίτλος τιμής γι’ αυτά τα κοινωνικά …κατακάθια, και της πολιτικής τα …απόβλητα.

Τιτλοφορούνται – εδώ πάει το τίτλος τιμής – και αυτοχαρακτηρίζονται ως "αναρχικοί", "αντιεξουσιαστές", "αυτόνομοι", "αριστεροί" και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του κάθε ανυποψίαστου Χριστιανού.

Σκοπός της ύπαρξής τους:

Οι βανδαλισμοί, οι καταστροφές περιουσιών, οι ταραχές, οι πυρπολήσεις αυτοκινήτων, οι εμπρησμοί, οι οδομαχίες με αστυνομικές δυνάμεις κ.λ.π. ποινικά αδικήματα.

Αν με πείτε ρατσιστή, σημαίνει ότι είστε πιο δημοκράτες από μένα.

Λοιπόν, αυτά τα κουκουλοφόρα κατακάθια, που κυκλοφορούν και περιφέρονται καθ’ ομάδες, απόγονοι "ευγενών κ.λ.π." οικογενειών ενδεχομένως, έχουν επιδοθεί τελευταίως και σε ένα διαφορετικό σπορ.

Πολύ εθνικό …σπορ.

Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν ότι μνημείο έχει απομείνει, συμπεριλαμβανομένου και αυτό του άγνωστου στρατιώτη μπροστά στο κοινοβούλιο και …τα κατάφεραν.

Η δράση τους έχει λάβει και χαρακτήρα …ευεργετών – ρομπέν , σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάποιων αποδεκτών των …λάφυρων του πλιάτσικου που πραγματοποιούν με τις ομαδικές εισβολές σε καταστήματα σούπερ μάρκετ.

Φεύγοντας από τα καταστήματα που λεηλατούν, "απαλλοτριώνουν" κατά την ορολογία τους, είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία χαρίζουν στους κοινούς θνητούς και πελάτες των λαϊκών αγορών που συναντούν μπροστά τους.

Αυτή λέει είναι η "δική μας απάντηση κατά της ακρίβειας", και αν τύχει κάποια γριά και πάρει κανένα πακέτο μακαρόνια, χασκογελώντας τους αποκαλεί …ήρωες.

Εκείνους που ενδεχομένως την προηγούμενη νύχτα να την βίασαν και να την λήστεψαν.

Αυτοχαρακτηρίζονται με μεγάλη ευκολία ως "οργισμένοι αναρχικοί – αριστεροί ενάντια στην ακρίβεια".

Η ατυχία σου θα είναι, αν …βρεθείς μπροστά τους.

Αυτή την ατυχία είχε ένας 22χρονος στρατιώτης.

Ο νεαρός αυτός στρατιώτης έτυχε να περνάει από την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπου αυτά τα φασισταριά είχαν διοργανώσει μια συναυλία.

Ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά του καμιά εικοσαριά απ’ αυτά, και από το πολύ ξύλο που του έριξαν, μεταφέρθηκε το παλικάρι στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών.

Το έγκλημα του νεαρού στρατιώτη; Είχε στο μπράτσο του τατουάζ με την Ελληνική σημαία και τον πέρασαν για …ακροδεξιό.

Αν όμως είχε την μορφή του Τσε Γκε Βάρα, την …αρχηγική θέση την είχε σίγουρη.

Γεια σου Δημοκρατία με τις …ανοχές σου, και τις …αντοχές σου.!!!

gianniotis.gr