Τέλος η «κρουαζιέρα» Κασσελάκη στο Αιγαίο


 Η κρουαζιέρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο έφτασε στο τέλος της έπειτα από οκτώ μέρες, άπειρα βιντεάκια στο TikTok και συνεντεύξεις του «θαλασσόλυκου» σε πρωινάδικα και βραδινά τοκ σόου. Κατά την περιοδεία του ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Αστυπάλαια, την Τήλο, τη Νίσυρο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς, όπου συνομίλησε με κατοίκους των νησιών αλλά και τοπικούς φορείς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε επίσης σε Χίο, Ψαρά και Λέσβο. Στα Ψαρά συναντήθηκε με έναν 68χρονο κάτοικο που αποφάσισε να ζήσει τη ζωή του στο ακριτικό νησί: «Φεύγουν τα παιδιά, δεν γυρίζουν πίσω, κι όσο περνάνε τα χρόνια, αυτό δεν αναπληρώνεται, μαραζώνει ο τόπος» είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο 68χρονος στη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους.

Στα βιντεάκια που ανέβαζε ο κ. Κασσελάκης από κάθε νησί ανέφερε τα προβλήματα που έβλεπε σε κάθε περιοχή, ενώ από τη Νίσυρο μίλησε για την ακρίβεια που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά: «Φύγαμε από τη Νίσυρο όπου είδαμε άλλη μια φορά τα παράπονα των πολιτών για την ακρίβεια» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως και παρά τα πανηγύρια, για τη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις η συσπείρωση είναι το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει πειστικό αφήγημα που θα τους οδηγήσει να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία Μητσοτάκη.