«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου – «Άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη»

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου – «Άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη» «Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου – «Άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη»
Δίχως τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση Καλλιάνου. Η μητέρα του πολιτικού και σύζυγος του θανόντος, Δημήτρη Καλλιάνου, κατηγόρησε τον γιατρό που του ακρωτηρίασε το δάκτυλο, λόγω γάγγραινας, ότι του έδωσε «φακελάκι» 500 ευρώ. Ο ίδιος αρνείται αυτή την κατηγορία και με ανακοίνωση των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου: Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του. Η σημερινή όμως όψιμη -άκραια –συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση ,υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε […]

* This article was originally published here