H Βίκυ Φλέσσα καλύπτει τον Μητσοτάκη: Για το έγκλημα των Τεμπών φταίμε εμείς! (Video)

 
Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τη θέση της στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίαςτης κυβέρνησης Μητσοτάκη που δέχεται αλλεπάλληλα χαστούκια για το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμα και το Στέιτ Ντιππάρτμεντ επιχείρησε η Βίκυ Φλέσσα.

Η ίδια βέβαια προσπαθώντας να το εξηγήσει αρχικά τα ρίχνει στο… κράτος. Η συζήτηση έγινε σε Εκδήλωσή της στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου 2024.

«Το κράτος όλο νοσεί» λέει η Βίκυ Φλέσσα κάτι που βέβαια παραπέμπει σε -κυρίως- δεκαετίες δεξιάς διακυβέρνησης αλλά και μιας πρόσφατης πενταετίας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια ωστόσο ίσως και να αντιλαμβάνεται τι λέει και στρέφει το λόγος της ρίχνοντας τις ευθύνες σε όλους τους πολίτες:

«Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου.  Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση», λέει αθωώνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη απολύτως υπεύθυνη για τις συνεχείς παραλήψεις που οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα και το έγκλημα των Τεμπών.

Και όπως γράφουν κάτω από την ανάρτηση είναι κλασσική προσέγγιση στο στιλ πως «όλοι τα φάγαμε» ή πως για τα αρνητικά φταίνε οι πολίτες και τα θετικά τα πιστώνεται η κυβέρνηση…

Λογικό, αφού προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο μιας άθλιας διακυβέρνησης εις βάρος και του κράτους και του λαού.