Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

kafeneio sp
Η γκολάρα του Πατρίς Εβρά "ξύπνησε" την Μπάγερν, η οποία νίκησε με 3-1 την ManUtd και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 3η σερί χρονιά (videos)

Η Μπάγερν νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας ανατροπή μετά την γκολάρα του Πατρίς Εβρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 3η συνεχόμενη χρονιά και 16η φορά στην ιστορία της.

Ο αποκλεισμός των "κόκκινων διαβόλων" σημαίνει πως δεν θα παίξουν τη νέα σεζόν στο Champions League, έπειτα από 18 συνεχόμενες χρονιές παρουσίας!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν εξαιρετική αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά δεν επέτρεψε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία.

Στο 57' ο Πατρίς Εβρά πέτυχε ένα φοβερό γκολ, αλλά αυτό "ξύπνησε" την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είχε την τύχη να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα με τον Μάντζουκιτς, ενώ ο Τόμας Μίλερ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 68' και ο Άριεν Ρόμπεν διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 76'.

Εκτός από 3η σερί παρουσία της Μπάγερν στα ημιτελικά είναι και 4η στα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ και στις 3 προηγούμενες είχε περάσει στον τελικό!