Ο Σαμαράς θα μείνει στο Άγιο Όρος

Σύμφωνα με τη σημερινή άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, θα παραμείνει στο Άγιο Όρος, όπου βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου και δεν θα επιτρέψει απόψε την Αθήνα.
Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού δήλωσε πως η παραμονή του Αντώνη Σαμαρά

στο Άγιο Όρος κρίθηκε αναγκαία καθώς σε αυτή τη φάση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ανάγκη του Θεού για να καταφέρει η Ελλάδα μας να βγει στις Αγορές.

«Η δύναμη που παίρνει ο Σαμαράς αυτές τις μέρες στην Αθωνική Πολιτεία είναι τέτοια που κάνει βέβαιο ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας. Και όποτε και να πραγματοποιηθούν είναι βέβαιο πως με τη βοήθεια του Θεού ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο θα τις κερδίσει, όχι μόνο θα κυβερνήσει για μία ακόμα τετραετία, όχι μόνο για καθαρίσει την Ελλάδα μας από τους λαθρομετανάστες, όχι μόνο θα δώσει άδεια για να κάνει εξόρυξη η Ελληνικός Χρυσός σε όλα τα βουνά της Ελλάδα μας, αλλά και θα σκορπίσει στον άνεμο τη γελοία παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και των συνιστωσών του» τονίζεται χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το πρωί η διεύθυνση των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega o πρωθυπουργός αργά το βράδυ του Σαββάτου συνομίλησε με το Θεό. Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης συνομιλίας που είχαν συζήτησαν για το πρωτογενές πλεόνασμα, για την ανάγκη επιτάχυνσης των διαρθρωτικών αλλαγών, για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και της ΕΥΔΑΠ και ο Θεός κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να μην κάνει πίσω σε τίποτα και να συνεχίσει τον καλό τον αγώνα για τη σωτηρία της Ελλάδας μας. Στο Άγιο Όρος μεταβαίνουν σήμερα οι κύριοι Ψυχάρης και Μπόμπολας για τη ρύθμιση παλαιότερων δανειακών υποχρεώσεων τους και τη σύναψη νέων,

Δαιμόνια δικός σας – και ο λαός να βάλει το χέρι του – Πίκος Απίκος