Με θυελλώδεις ανέμους και ψύχος «χτυπάει» το νέο κύμα κακοκαιρίας

me-thyellwdeis-anemoys-kai-psyxos-xtypaei-to-neo-kyma-kakokairiasΠροβλήματα έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε όλη την χώρα, ενώ το νέο κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αναμένεται να εκδηλωθεί με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια.

Περισσότερες από 230 κλήσεις
έχει δεχθεί μέχρι τώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώσεις δέντρων και πινακίδων αλλά και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν αυτή την ώρα στην Αττική. Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, δέντρο έπεσε σε δύο αυτοκίνητα στον σταθμό του τρένου στο Μενίδι χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί ενώ δέντρα έχουν καταπλακώσει αυτοκίνητα και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Από τις πτώσεις δέντρων σημειώνονται προβλήματα σε δρόμους της Αττικής . Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από την Τροχαία, στο ύψος του αριθμού 277 της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μενίδι. Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Χαλκίδος στα Πατήσια, προς Αθήνα και στην οδού 34ου Συντάγματος στον Πειραιά, στο ύψος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αυτή την ώρα περίπου 28 συνεργεία επιχειρούν προκειμένου να απομακρυνθούν τα δέντρα από τους δρόμους.