Συμφώνησε με Μπάγερν ο Λεβαντόβσκι

kafeneio sp
Τον θαυμάσαμε όλοι φέτος στην αξιοθαύμαστη πορεία της Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, που βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, και καταλάβαμε ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη.
Το ταλέντο αυτό δεν θα το άφηνε για πολύ ελεύθερο η Μπάγερν η οποία τον έπεισε να υπογράψει προσύμφωνο τον Ιανουάριο για να τον κάνει δικό της...

Μετά τον Μάριο Γκέτσε, όλα δείχνουν πως η Μπάγερν Μονάχου θα "αρπάξει" και δεύτερο παίκτη από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτός θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Οι δύο πλευρές "φλέρταραν" έντονα το περασμένο καλοκαίρι χωρίς πάντως να ευοδωθεί κάποια συμφωνία λόγω της άρνησης των Βεστφαλών να συναινέσουν στην παραχώρησή του, με τον Πολωνό επιθετικό να διανύει όμως το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και να είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για... Μόναχο.

Αυτό παραδέχτηκε πάνω-κάτω και ο ίδιος το βράδυ της Τρίτης, μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ με 2-0 επί της Μόναχο 1860 στο γερμανικό Κύπελλο, όταν και ρωτήθηκε σχετικά στη μεικτή ζώνη.

"Μπορείς να πεις ότι τον Ιανουάριο πηγαίνεις στη Μπάγερν;", ήταν η ερώτηση από ρεπόρτερ του γερμανικού καναλιού SPORT1, με τον "μπόμπερ" της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να αποκρίνεται καταφατικά:

"Ναι, επειδή τότε μπορώ επίσημα να υπογράψω συμβόλαιο. Επισήμως, μπορώ να πω κάτι μόνο τον Ιανουάριο. 

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς. Θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι", δήλωσε σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως το σίριαλ Λεβαντόβσκι επανήλθε έντονα στο προσκήνιο το απόγευμα της Τρίτης, όταν δημοσίευμα από πολωνικό ΜΜΕ (Pilka Nozna) αποκάλυψε πως ο παίκτης του θα βάλει την υπογραφή του στις 2 Ιανουαριου σε τετραετές συμβόλαιο που θα του προσφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν.