Κύριε Χρυσοχοΐδη, τον συλλάβατε τον μανιακό ρατσιστή που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να χτυπάει διανομέα;

 
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου ο μετανάστης εργάτης Σ.Α., 36 ετών, ενώ εργαζόταν με την μηχανή του στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου δέχτηκε άγρια επίθεση με γροθιές και ρατσιστικά κίνητρα από έναν τραμπούκο.

Τα στοιχεία του δράστη είναι γνωστά στην Αστυνομία αλλά έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό να τον έχει πλησιάσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αν παρακολουθεί τα κοινωνικά δίκτυα, ο ίδιος ή το γραφείο του (αλίμονο), γνωρίζει την υπόθεση.

Ρωτάμε λοιπόν, κύριε υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, που και πείρα έχετε και μιλάτε με κάθε ευκαιρία περί ασφάλειας:

-Τον συλλάβατε τον μανιακό ρατσιστή;

-Αν δεν τον συλλάβατε τι σας εμποδίζει;

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας τον διανομέα προσπέρασε ένας οδηγός αυτοκινήτου Smart χρώματος λευκού με σβηστά φώτα και με επικίνδυνο ζιγκ ζαγκ κόβοντας του τον δρόμο.

Όταν ο διανομέας του φώναξε «άναψε τα φώτα σου», εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε φωνάζοντας «Ελα Πακιστανέ, εδώ να ανάψω τα φώτα μου; Γαμώ το Πακιστάν, γαμώ το μ@@@@ι της μάνας σου» και τον χτυπούσε με μανία με γροθιές.

Η παρέμβαση περαστικών εμπόδισε τα χειρότερα, καθώς παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι είχε επάνω του μαχαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΚΕΕΡΦΑ.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε 15 λεπτά αφού ο δράστης απομακρύνθηκε. Όμως τα στοιχεία του αυτοκινήτου του καθώς και βίντεο δόθηκε επί τόπου στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο διανομέας προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας.