Σύμβουλος Σαμαρά: Προπαγάνδα τα δήθεν μαχαιρώματα μεταναστών από την Χ.Α.

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο σύμβουλος του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, γνωστό ακροδεξιό στοιχείο, δίνει συνέντευξη στην φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση εφημερίδα "Δημοκρατία". Και δηλώνει: :

"Η Χρυσή Αυγή, στη χειρότερη περίπτωση, κάνει αντιποίηση αρχής, ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή, ήτοι έργω εξύβριση και σωματικές βλάβες. Οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της «προοδευτικιάς» δημοσιογραφίας και στις παρεμβάσεις της Κλάραμπελ...
και λοιπών φωταδιστών κοινοβουλευτικών του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία». Τιμωρητέα η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να χωθεί στα κενά του κράτους, αλλά είναι ανόμοιο μέγεθος με την πλημμύρα της λαθροεισβολής και την εξ αυτής εγκληματικότητα.«Στο κάτω κάτω σε ποιους απευθυνόμαστε ; Σίγουρα όχι στη διαταραγμένη αριστεράντζα.»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μένει να μα πει ότι σήμερα πέφει από τα σύννεφα, αλλά σιγά μην το πει. Σιγά μην πει κάτι που θα ικανοποιήσει την "διαταραγμένη αριστέραντζα"....Σιγά μην θίξει τους μαχαιροβγάλτες φίλους του, που παλεύουν για να απαλλαγούν από την "πλημμύρα της λαθροεισβολής"


Αν η Δικαιοσύνη θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πρέπει να εξετάσει τις σχέσεις Χρυσή Αυγής με την ΝΔ...Λέμε τώρα!! Όνειρα Θερινής Νυκτός!