Βενιζέλος: "Δύναμη αλήθειας και υπευθυνότητας το ΠΑΣΟΚ"

Το δίλλημα των εθνικών εκλογών έθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζοντας του κόμμα του, ως «δύναμη της αλήθειας και της υπευθυνότητας». Απηύθυνε προσκλητήριο συμμετοχής των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Σκληρή επίθεση εναντίον της ΝΔ, αλλά και των κομμάτων της αριστεράς, καθώς και κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που αποχώρησαν στρεφόμενοι κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου εξαπέλυσε ο υποψήφιος και βέβαιος νέος πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, δίδοντας μία πρώτη γεύση για τη σύγκρουση, που θα εκδηλωθεί ενόψει των εθνικών εκλογών. Σε συνέντευξη τύπου για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής...
ο κ.Βενιζέλος ανέπτυξε ουσιαστικά την προεκλογική του στρατηγική, θέτοντας ως κύριο στόχο του ΠΑΣΟΚ την πρωτιά και την απόκτηση του καθοριστικού ρόλου στις εξελίξεις. Εμφάνισε το ΠΑΣΟΚ ως εκφραστή του μετώπου της αλήθειας και της υπευθυνότητας, που θα συγκρουστεί με το μέτωπο των δυνάμεων της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, της υποκρισίας και τελικά της δραχμής. Εντόπισε αυτές τις δυνάμεις στο χώρο της δεξιάς, αλλά και της αριστεράς, ενώ μίλησε και για δυνάμεις, που ανιστόρητα δεν σεβάστηκαν την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης.