Ολυμπιακά ακίνητα αγνώστου "πατρός"

Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Το κράτος αγνοεί ακόμα και σήμερα, εξήμισι χρόνια μετά, τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων όπου τελέστηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.
Οι προσπάθειες του προέδρου της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε., Γιώργου Παναγιώτου, που απευθύνθηκε σε διάφορες υπηρεσίες του κράτους προκειμένου να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, έπεσαν στο κενό.
"Οι υπηρεσίες μας απευθύνθηκαν σε διάφορες υπηρεσίες του κράτους, όπως την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το υπουργείο Πολιτισμού, που είχε και το γενικό πρόσταγμα των Αγώνων. Ακούγεται παράλογο, αλλά οι προσπάθειές μας δεν κατέληξαν ακόμα", σημείωσε, μιλώντας στην "Καθημερινή".
Τα επενδυτικά σχέδια για τα Ολυμπιακά Ακίνητα παραμένουν "παγωμένα", καθώς, όπως επισήμανε, δεν ......έχουν αδειοδοτηθεί οι επενδυτές ή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Έτσι, εκτός από την αδυναμία ορθής εκμετάλλευσης των Ολυμπιακών Ακινήτων και την εγκατάλειψή τους, ένα νέο πρόβλημα έρχεται να επιβεβαιώσει την προχειρότητα με την οποία προχωρήσαμε στην τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.