μπέρδεμα μεγάλο

 Ελλην Φορολογούμενος

Το διεθνές γιουσουρούμι , ο πραγματικός κυρίαρχος του πλανήτη . Αφού οι αγορές καθορίζουν τα πάντα. Τον μισθό σου, τη σύνταξη της μάνα σου , πόσα παιδιά θα κάνει η αδερφή σου ,αν θα βγεις το βράδυ για ποτό , αν θα πας να δεις τη φουκαριάρα τη γιαγιά σου στο χωριό, ποιος θα πάρει και φέτος το .............πρωτάθλημα αυτό το γιουσουρούμι το κανονίζει , τα πάντα ΟΛΑ .
Τώρα πως είναι δυνατόν να βαθμολογάνε την ελληνική οικονομία , η Ευρωπαϊκή επιτροπή , η ευρωπαϊκή τράπεζα και το ΔΝΤ με άριστα και την ίδια ώρα οι ΟΙΚΟΙ ΜΟΥΝΤΙΖ , ΦΙΤΣ και ΣΤΑΝΤΑΡ εντ ΠΟΥΡΣ , και τα έντυπα τους ΜΠΛΟΥΜΕΡΓΚ , ΦΑΙΝΕΝΣΙΑΛ ΤΑΙΜΣ και τα συναρμόδια παπαγαλάκια , να μας βαθμολογάνε ωσάν πάτους , θα σας γελάσω .
Εκτός αν το κάνουνε πλάκα, αν δηλαδή είναι κανενός είδος αγγλοσαξονικό κρυόκωλο  αστείο σαν κι αυτά όπου κάνανε στα κολλέγια της γηραιάς Αλβιόνος , όπου σπουδάζανε.
Εκτός δε αν δεν κάνουνε πλάκα , τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά , κάποιοι κερατάδες μας δουλεύουν κανονικότατα. Πράγμα που δεν δύναμαι να ανεχτώ και θα διαμαρτυρηθώ εντόνως , αλλά που;
Που κύριε Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να διαμαρτυρηθώ ; Εε;;