Ο ΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΪΣΕ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ              
     Χαμός στο ίσωμα με το τηλεοπτιό σήριαλ των άσπονδων φίλων μας. Έχει και γκελάτο τίτλο «Χίλιες και μια νύχτες», ότι πρέπει για τον Έλληνα, που του αρέσει γενικά το παραμύθιασμα στη ζωή του. Πας να πάρεις τηλέφωνο σε φιλικό ζευγάρι στη χειρότερη περίπτωση δε σου απαντά ή όταν σου απαντά σε προειδοποιεί να τους τα πεις γρήγορα ή να τους τα στείλεις σε μήνυμα στο κινητό, και όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση γιατί αρχίζει το σήριαλ. Παθαίνεις ένα μικρό εγκεφαλικό αν δεν ξέρεις για το σήριαλ.
     Τί είναι το σήριαλ?. Έχουν μαζέψει πολλές φάτσες ηθοποιών που φέρνουν σε δυτικές μούρες – σαν να λέμε Ιάπωνες ή Κινέζοι ηθοποιοί να υποδύονται καουμπόϋδες με περούκες κλπ- να φέρονται με δυτικοευρωπαϊκή μανιέρα, οι γυναίκες να έχουν ίσα δικαιώμτα με τους άντρες και να φέρουν δυτική αμφίεση- και όχι την μπούργκα στην............ ισλαμική Τουρκία- συνελόντι ειπείν, είναι μια σειρά «πολιτικά ορθή» που δεν εμφανίζει ούτε τα εσωτερικά κοινωνικά προβλήματα της Τουρκίας, εθνικές και κοινωνικές μειονότητες δεν υπάρχουν, ούτε ακραίοι πολιτικοί παράγοντες. Η πλήρης αποστείρωση ενός γενοκτόνου κράτους. Ένας εμπαιγμός για να περάσει η προπαγάνδα μιας Ευρωπαϊκής Τουρκίας που σέβεται τα δικαιώματα των ανθρώπων της, που δεν καταπιέζονται, περνούν μια χαρά, ζουν σε παλάτια, ακούν κλασική μουσική και δεν χορεύουν το χορό της κοιλιάς ή των ζεϊμπέκηδων σφαγέων, και δεν αφηνιάζουν όταν ο απέναντι τους έχει διαφορετικό θρήσκευμα ούτε τον αποκαλούν γκιαούρη.  
     Για τον εκλεκτό «μέσο» Έλληνα και Ελληνίδα με το εθνικό αλτσχάϊμερ, που παρακολουθεί ασμένως και ακρίτως την τηλεοπτική σειρά του «Αλί και της Αϊσέ» ευκταίο είναι να θυμούνται κάποιον Κώστα Ηλιάκη, Νίκο Σιαλμά και κάποιες άλλες εκατοντάδες Έλληνες Ικάρους που τους δολοφόνησε η «ειρηνική» Τουρκία στο Αιγαίο μας, γιατί γουστάρει να το θεωρεί ότι είναι Αιγαίο της, να μην ξεχνούν τους παπούδες και τις γιαγιάδες τους που βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν στην Μικρά Ασία, τους εκριζομένους Έλληνες της Κωμσταντινούπολης, τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που εξανδραποδίσθηκαν και αφανίσθηκαν στα πεντακόσια χρόνια δουλείας υπό τον οθωμανικό ζυγό, τους σφαγιασμένους αδελφούς μας Ποντίους, τους δολοφονημένους και αγνοούμενους της μαρτυρικής και διχοτομημένης Κύπρου από τα βάρβαρα Τουρκικά στρατεύματα, την κλειστή Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον αιχμάλωτο, όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος, Οικουμενικό Πατριάρχη που δεν του αναγνωρίζει την Οικουμενικότητα, και τέλος να μην ξεχάσουν και τους σφαγιασμένους Αρμενίους επειδή και αυτοί ήταν μη μουσουλμάνοι.