‘’ΜΑΧΕΣ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
Το ότι κάποτε, θα πούμε το νερό, νεράκι, αυτό δεν επιδέχεται καμιά αμφιβολία. Με την αλόγιστη σπατάλη που γίνεται, όλα προς τα εκεί οδεύουν …
Στην Σαλαμίνα όμως, κάποιοι, ετοιμάζονται να το πουνε από τώρα …
Κι αυτό, γιατί  σαματάς έχει ξεσπάσει, στην περιοχή Αμπελακιων, στην ιστορική αυτή περιοχή, που περιλαμβάνει τα Σελήνια, όπου κάποτε οι λιγοστοί Σαλαμινομάχοι, έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι στον Ξέρξη. Και ένα μάθημα αντροσύνης, στην οικουμένη ….
Σήμερα, αλίμονο, τα μόνα μαθήματα που μας δίδαξαν να δίνουμε, είναι αυτά της λαμογιάς  της απάτης και της μιζέριας ….
Για απάτη λοιπόν, κατηγορούν τον ..........μέχρι τώρα πρόεδρο τους, τα μέλη του εκπολιτιστικού συλλόγου ‘’Άγιος Παντελεήμων’’ στην περιοχή Ντένια .
Γιατί λένε, καταχράστηκε τα χρήματα που εισέπραττε από αυτούς, για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, μιας και την ύδρευση της περιοχής, την χειρίζεται ο σύλλογος, αποδίδοντας τα ανάλογα, στην υπηρεσία ύδρευσης ….
Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί και για τα αίσχη, που διεπράττοντο στον ναό του συλλόγου, στον επιβλητικό Άγιο Παντελεήμονα, με κάποιους ιερείς παλαιοημερολογίτες, αχειρωτονιστους και αυτοβαπτιζομενους, όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι – μέλη του συλλόγου, οι οποίοι πήραν εισαγγελική εντολή καθαίρεσης του πρώην Προέδρου, και εντολή σύστασης, μέσω αρχαιρεσιών , νέου διοικητικού συμβουλίου … Επικεφαλής της κίνησης πολιτών, είναι ο κ. Θεόφιλος Τσιτσιμπακος, ο οποίος λέει, πως αν δεν ανεβρεθούν τα χρήματα, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό τριακόσια νοικοκυριά, αφού η ΕΥΔΑΠ, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα ξηλώσει τα ρολόγια μέτρησης ….
Ο κύριος Τσιτσιμπακος, δηλώνει ακόμα, ότι δέχεται απειλές και για τη ζωή του, επειδή πρωτοστατεί στον αγώνα . Γι αυτό το λόγο, εμήνυσε και τον πρώην Πρόεδρο .
Κι όλα αυτά συμβαίνουν πλάι στον ιερό χώρο, της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.
Όταν όμως κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, τα ΜΑΤ, δίνουν τις δικες τους ‘’ναυμαχίες’’ με τους απεργούς, το Αμπελάκι Σαλαμίνας θα μας ξαφνιάσει ;

ΛΥΣΙΑΣ