NATO = ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

Γράφει ο Αϊκούτ Καδήρ

Το ΝΑΤΟ όπως ξέρεται όλοι ιδρύθηκε για να προστατεύει την Ευρώπη από μια Σοβιετική εισβολή και κατοχή. Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε και η σημερινή Ρωσία όχι μόνο δεν έχει τη δύναμη στρατιωτικά και οικονομικά να κατακτήσει την Ευρώπη αλλά είναι και σύμμαχοςς εν μέρη της ΝΑΤΟ.
Άρα ποιος είναι σήμερα ο σκοπός της συνέχισης της ύπαρξης του ΝΑΤΟ; Το ΝΑΤΟ είναι Συμμαχία Άμυνας ή Συμμαχία ή καλύτερα ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ;
Τι δουλειά έχουν Έλληνες, Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι, Τούρκοι στρατιώτες στο Αφγανιστάν; Τι πήγαν να κάνουν εκεί; Ο κάθε άνδρας πηγαίνει στο στρατό για να προστατέψει την πατρίδα του σε περίπτωση πολέμου. Στο Αφγανιστάν δεν πήγαν όλοι αυτοί επειδή ήθελαν να προστατεύσουν τα συμφέροντα της πατρίδας τους.. Πήγαν επειδή δεν είχαν άλλη επιλογή. Πήγαν επειδή ήταν αναγκασμένοι να πάνε.
Εγώ δεν είδα ποτέ κάποιον στρατιώτη που προέρχεται από εύπορη οικογένεια να πηγαίνει στο Αφγανιστάν στα πλαίσια της δύναμης του ΝΑΤΟ. Βλέπω μόνο στρατιώτες που προέρχονται από φτωχές οικογένειες και μεσαίες οικονιμικής δύναμης οικογένειες.
Τα ίδια έγιναν και στο πόλεμο του Βιετνάμ και αυτό με την υποχρεωτική συμμετοχή στο στρατό κατοχής παραλίγο να οδηγήσει στην κατάρρευση των ΗΠΑ!
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβούν τα ίδια για την Ελλάδα και δεν χαθούν οι στρατιώτες μας άδικα στο Αφγανιστάν στα πλαίσια της δύναμης του ΝΑΤΟ επειδή είναι αναγκασμένοι να πάνε εκεί για να προστατέψουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.
Έχω μια πρόταση που το έλεγα και θα το λέω πάντα. Εάν πρόκειται να δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση στην περιοχή της Μ. Ασίας είναι οι ντόπιοι πληθυσμοί που θα το κάνουν αυτό. Όχι άλλα κράτη. Τι δουλειά έχει η Ελλάδα και επεμβαίνει στο Αφγανιστάν; Έχει κανένα άμμεσο συμφέρον; ΟΧΙ!


Η ελληνική δύναμη στο Αφγανιστάν, είναι κατοχική δύναμη και ουραγός βοήθειας των Αμερικανοσιωνιστών