SIEMENS

Γράφει ο Κώστας

Βλέπω στο blog σας αλλά και σε άλλα να κατηγορούν την δικαιοσύνη για τις συλλήψεις των μελών οικογενειών ΚΑΡΑΒΕΛΑ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ. Και εδώ θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω για τους παρακάτω λόγους.
α. Όλα αυτά τα λεφτά και ακίνητα που δώσανε - γράψανε στα παιδιά τους και στις γυναίκες τους δεν ήταν κλεμμένα (από εμάς) ?
- Άρα εδώ έχουμε "αποδοχή προιόντων εγκλήματος" όπως το ονομάζει ο Ποινικός Κώδικας και συμμετοχή στην διακίνηση μαύρου χρήματος.
β. Και μην μου πείτε ότι αυτό δεν είναι σωστό ή ότι απαιτείται δόλος από μέρους των παιδιών, διότι είναι σαν να μου λέτε ότι εγώ μπορώ να κατακλέψω το κράτος, να σκοτώσω ή να ληστέψω προκειμένου να δώσω στο παιδί μου υλικά αγαθά που ονειρεύεται ο καθενας. Βέβαια το παιδί μου δεν θα έχει καμμία ευθύνη για τις πράξεις μου, αλλά θα αποδεχτεί τα υλικά αγαθά και θα περνάει καλά αυτό και οι απογονοί του σε βάρος των υπολοίπων.
γ. Για πρώτη φορά πιστεύω ότι η δικαιοσύνη κάνει την δουλειά της και πιστεύω ότι θα έπρεπε να λειτουργεί έτσι για τον κάθε ένα που κλέβει το κράτος.
δ. Επίσης θα ήθελα και την δήμευση των περιουσιών τους που απέκτησαν κλέβοντάς μας. Και αυτό να γίνεται για όλους και όχι μόνο στη προκειμένη περίπτωση. Ακόμα και για αυτούς που χρωστάνε στο δημόσιο τεράστια ποσά, αλλά ζουν σαν μπεηδες.
ε. Μην ακούτε τι λένε οι δικηγόροι - σοφιστές, οι οποίοι προκειμένου να βγάλουν τον επιούσιο, μπορούν να κάνουν το μαύρο, άσπρο.