Το καφενείο έφτασε το Εκατομμύριο

Ηταν Απρίλης πριν από ένδεκα μήνες όταν ξεκίνησε η περιπέτεια μας στη blogόσφαιρα.. Οταν ξεκινούσα το πείραμα του καφενείου ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα οτι το καφενείο θα είχε αυτή την πορεία. Ηθελα να δημιουργήσω ένα χώρο που θα ακούγονταν όλες οι φωνές και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε το δικό μας ύφος και ήθος έξω από εξαρτήσεις και ύποπτες και κρυφές σκέψεις . Εσείς ξέρετε αν το κατάφερα ή όχι



Και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω φτάσαμε τις 1.000.000 επισκέψεις και τους 600.000 διαφορετικούς επισκέπτες.








Μπήκαμε στα δέκα πρώτα blogs στη μέτρηση για την επισκεψιμότητα που κάνει το alexa, αν και έχουμε πολλές αντιρρήσεις και επιφυλάξεις για τον τρόπο που μετράει και τα εχουμε δημοσιεύσει, είναι ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή μέτρησης των blogs που υπάρχει. Και είμαστε το πιο νέο blog από όλα όσα προηγούνται και από πολλά από όσα ακολουθούν.







Συνεχίζουμε να είμαστε στη πρώτη δεκάδα της λίστας του SYNC με τα πιο δημοφιλή blogs







Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του καφενείου που στέλνουν αποκλειστικά τα θέματά τους στον καφετζή. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τα άλλα blogs που στέλνουν θέματά τους για ανάρτηση στο καφενείο και θέλω να τους ζητήσω συγνώμη που δεν τα αναρτώ όλα, διότι είναι αδύνατον από τον όγκο των θεμάτων που παίρνω.Προφανώς θέλω να ευχαριστήσω και τα blogs που αναρτούν θέματα του καφενείου.
Και θέλω να πω σε όλους σας, ότι οι πόρτες του καφενείου είναι ανοικτές για όποιον έχει κάτι να πει, κάτι να καταγγείλει, κάτι να δημοσιεύσει. Τολμήστε το και γίνετε συνεργάτες του καφενείου ελάτε και εσείς στην παρέα του καφενείου.
Ολα είναι κερασμένα από τον καφετζή

Η πρώτη φωτό είναι το δώρο του φίλου μας του vellerefontis και τον ευχαριστώ πολύ