Τα κυβερνητικά golden boys …και στα «παγκάρια» της εκκλησίας !





Είναι οι πιο πολυσυζητημένοι «μάνατζερ» golden boys της κυβέρνησης. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκαν στο στόχο για τις αμοιβές τους αλλά και το παιχνίδι της κρατικής διαφήμισης στα ΜΜΕ . Ένας εκ των δύο συμμετείχε και στον πρωινό καφέ του Μαξίμου, λόγω και των σχέσεων του με τον Πρωθυπουργό. Τώρα οι πληροφορίες λένε του ότι του έριξαν πόρτα.

Η επισφάλεια της θέσης τους είναι δεδομένη κάθε στιγμή. Όμως τους έχει δεχθεί στους κόλπους της η Εκκλησία. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Π. Αθανασόπουλος και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χ. Χατζηεμμανουήλ είναι μέλη της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών της Εκκλησίας.

Μάλιστα πρόεδρος της επιτροπής αυτής είναι πρώην γενικός διευθυντής της Εmporiki Real Estate της Εμπορικής.

Ως προς ο άνθρωπο που λένε ότι προώθησε το golden boy του ΟΠΑΠ στην Εκκλησία είναι τώρα μιντιακός του μάνατζερ στον ΟΠΑΠ . Είναι αυτός που ήταν δεξί μιντιακό χέρι του μακαρίτη Χριστόδουλου. Ο νέος προκαθήμενος τον είχε απομακρύνει αλλά τα βρήκαν.

Α ρε Εφραίμ ,άνοιξε ένα κολέγιο και μάθε τους εκκλησιαστικό και μοναστικό μάνατζμεντ… Η εκκλησία και το κράτος είναι το μέλλον για τα καλά deals.Είναι ο μόνος χώρος που δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ κρίση. Με τόσους «θεοσεβούμενους» πολιτικούς εκεί όλα τα λεφτά!!!



bollywood-greece.blogspot.com