Λατρεύουμε την...αναξιοπιστία!

Γράφει ο Κυριάκος Θωμαίδης

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα... πορίσματα της δημοσκόπησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο την οποία πραγματοποίησε η εταιρία GPO για λογαριασμό της εβδομαδιαίας free press αθλητικής εφημερίδας "Ole". Eνα ποδόσφαιρο που όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δεν το εμπιστευόμαστε, αλλά το... αγαπάμε!

Εθνος... ποδοσφαιρόφιλον!
Το ποδόσφαιρο είναι και στην Ελλάδα ο "βασιλιάς των σπορ", καθώς ένα ποσοστό 53,7% των ανδρών και ένα 46,3% των γυναικών ασχολούνται με τη 'στρογγυλή θεά". Ηλιακά τη μεγαλύτερη απήχηση έχει στις ηλικίες 35-44 με 22%, ενώ όσον αφορά το μορφωτικό επίπεδο όσοι έχουν ανώτερη/ανώτατη μόρφωση ασχολούνται σε ποσοστό 44,5%.

Αναξιόπιστο, αλλά... αγαπητό
Κατ` αρχάς, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η δυσπιστία των ελλήνων φιλάθλων για το προϊόν που λέγεται "ελληνικό πρωτάθλημα", καθώς περίπου 3 στους 4 φιλάθλους θεωρούν πως τόσο το πρωτάθλημα, όσο και η ελληνική διαιτησία είναι από "λίγο - ως καθόλου" αξιόπιστα...

Θρύλε, θέε μου...
Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε δημοφιλέστερος σύλλογος με ποσοστό 30,9% με βάση το φύλο και την ηλικία, ενώ ακολουθούν ο Παναθηναϊκός (26,7%), η ΑΕΚ (13%) και τέταρτος στις συλλογικές προτιμήσεις είναι ο ΠΑΟΚ (11,4%).

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
dikisports.blogspot.com