Ο Τατούλης ξαναόπλισε , το Μαξίμου κάνει το κορόιδο

Σηκώνει και πάλι τους τόνους εντός της Νέας Δημοκρατίας ο Πέτρος Τατούλης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» της Δευτέρας (7/7), στην οποία ζητεί ευθέως την αποπομπή από την κυβέρνηση του υπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Λιάπη, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί -μέσω φημολογίας- στην υπόθεση Siemens.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο κ. Τατούλης: «Όταν ο αιρετός λαμβάνει δώρα, διευκολύνεται, χαριεντίζεται με τους εθνικούς προμηθευτές, ζει ως κροίσος, ακόμη και αν δεν προκύπτει ποινική ευθύνη, εφ’ όσον έχει παραβεί τον πολιτικό κώδικα, δεν είναι εκφραστής της λαϊκής κυριαρχίας. Και αν δεν το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, και αν δεν παραιτείται, τότε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που όρισε τον πολιτικό κώδικα “σεμνά και ταπεινά”, πρέπει να του το ζητήσει».

Και συνεχίζει παρακάτω, πάντα στο ίδιο μήκος κύματος: «Στην πολιτική δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τη μικρή από τη μεσαία και τη μεγάλη διαφθορά. “Διευκολύνσεις” στην αγορά υποδομής για ένα εκλογικό κέντρο, “φιλικές και κοινωνικές σχέσεις” πολιτικών και οικονομικών παραγόντων, κοινά “ταξιδάκια” αναψυχής στο εξωτερικό, ακόμη και “δωράκια” οικοσκευής, μπορεί να μοιάζουν για ορισμένους μικρές παρασπονδίες ή ένδειξη χαλαρής πολιτικής ηθικής, πλην όμως διαθέτουν το ίδιο βάρος σε ποιοτικό επίπεδο με την καταγγελία ότι 1 εκατομμύριο μάρκα κατέληξε σε κάποιο ταμείο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ότι υπάρχουν ακόμη 99 εκατομμύρια ευρώ, που δεν έχουμε βρει σε ποιες τσέπες έχουν καταλήξει».

Τέλος, ο κ. Τατούλης έστειλε κατηγορηματική προειδοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ως προς τη στάση που θα τηρήσει από εδώ και πέρα στο Κοινοβούλιο, σε σχέση με νομοσχέδια προς τα οποία διαφωνεί, λέγοντας ότι «στην ψήφιση του Χωροταξικού έδωσα ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής αυτού του σκηνικού (σ.σ.: της κομματικής πειθαρχίας). Το μήνυμα αυτό ήταν και το τελευταίο».

Το μέγαρο Μαξίμου σχολίασε . Διαβάζουμε με πολύ προσοχή την συνέντευξη Τατούλη.Αχ τι τους κάνει το 151 .