Μία …απίστευτη σύμπτωση…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Αφορά ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αθήνα, πριν από αρκετά χρόνια.

Ο σύζυγος ένστολος, και η σύζυγος οικοκυρά.

Ο ίδιος διατηρούσε μια εξωσυζυγική σχέση, εν αγνοία βέβαια της συζύγου του, και όλα κυλούσαν ήρεμα. Ο καιρός περνούσε, και τα δικαιώματα της ερωμένης μέρα με την ημέρα μεγάλωναν. Άρχισε να δυσανασχετεί με τις ολιγόωρες συνευρέσεις τους, και πρότεινε στον …καλό της να πάνε κάπου μόνοι τους, έστω για ένα τριήμερο. Έμενε μόνο σ’ αυτόν πλέον, να βρει μια δικαιολογία προς την σύζυγό του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το ερωτικό τους …ταξιδάκι.

Και η δικαιολογία ευρέθη.

Πήρα 3-4 μέρες άδεια από την υπηρεσία και είπα να κατέβω μια βόλτα στο χωριό, να δω και λίγο τη μάνα, είπε στη γυναίκα του.

Το χωριό είναι στα πολύ νότια της Πελοποννήσου.

Καλά πήγαινε, έχεις και πολύ καιρό να πας, του απάντησε.

Την επόμενη ημέρα ο σύζυγος, πήρε την ερωμένη και τράβηξαν για βόρεια Ελλάδα, και το βραδάκι της ίδιας μέρας τηλεφώνησε στη σύζυγό του και της είπε ότι, Όλα είναι μια χαρά. Και η μάνα καλά είναι. Μόνο κουράστηκα λίγο στο ταξίδι.

Το τηλεφώνημα αυτό, υποτίθεται ότι έγινε από το μοναδικό τηλέφωνο που υπήρχε και λειτουργούσε στο κοινοτικό καφενείο του χωριού.

Άλλωστε τα περισσότερα χωριά τότε, με ένα τηλέφωνο εξυπηρετούνταν.

Την δεύτερη μέρα η ανυποψίαστη σύζυγος, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το χωριό του συζύγου της. Ήταν ο καφετζής.( Οχι ο δικός μας καφετζής . Αυτός προσέχει δεν καρφώνεται)

Κυρία τάδε, σας τηλεφωνώ από το χωριό. Χίλια συγνώμη για την αναστάτωση και συλλυπητήρια για την πεθερά σας. Την …χάσαμε σήμερα το πρωί.

Ετοιμάσθηκε και η ίδια, και αυθημερόν κατέβηκε στο χωριό, με την σιγουριά ότι ο σύζυγος ήταν απασχολημένος με τα της κηδείας, γι’ αυτό άλλωστε και δεν της τηλεφώνησε ο ίδιος, …υποτίθεται.

Προς έκπληξή της όταν έφθασε, διαπίστωσε ότι ο σύζυγος …δεν είχε κατέβει στο χωριό.

Έγινε η κηδεία, και μετά από δυο μέρες η σύζυγος ανέβηκε στην Αθήνα.

Βρήκε τον σύζυγο να την περιμένει στο διαμέρισμα, αφού είχε ήδη λήξει το ερωτικό…ταξιδάκι. Είχαν φτάσει στο σπίτι σχεδόν ταυτόχρονα, με διαφορά κάποιων λεπτών.

Κι’ εδώ σύμπτωση…!!

Καλώς όρισες, του είπε η σύζυγος. Πως τα πέρασες; Η μάνα τι κάνει;

Εεε τι να κάνει, δεν καταλαβαίνεις τώρα; Γεράματα είναι αυτά…!!!

Τον άφησε. Είπε, είπε, είπε… Και μη αντέχοντας άλλο, τον διέκοψε.

Φτού σου ρε αλήτη. Τσίπα δεν έχεις απάνω σου; Προχθές κηδέψαμε τη μάνα σου.

Περιττή η συνέχεια. Το ζευγάρι χώρισε. Η ξεφτίλα έμεινε.

Προσοχή φιλαράκια στις κακές …συμπτώσεις. Και όχι πολλά ψέματα.

Η δουλειά γίνεται και με λιγότερα.

gianniotis.gr