ΜΠΑΝΙΟ.... 80 Ευρώ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ!

Βάλε τέρμα στα ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ.....

Και πέρυσι τα ίδια γινόντουσαν....

Τα "τσακάλια" της τροχαίας Κερατέας, κάθε σαββατοκύριακο, κάνουν το "καθήκον" τους στην παραλία της Σαρωνίδας!

Μόλις οι λουόμενοι τελειώσουν το μπάνιο τους, αμέσως θα βρουν κλήση στο αυτοκίνητό τους με πρόστιμο για παράνομη στάθμευση των 80 Ευρώ!!!

Ενεργούν δε με τόση μανία και ταχύτητα, που και σε περίπτερο να σταματήσεις για να αγοράσεις τσιγάρα, νερό, αναψυκτικό, πάλι την κλήση θα βρεις στο αυτοκίνητό σου.

Το μπάνιο δηλ. στην παραλία της Σαρωνίδας, εκτός των άλλων, στοιχίζει 80 ευρώ.!!!

Τον πρόεδρο της κοινότητας Σαρωνίδας, ονόματι Πέγκα, τον οποίο προσπαθήσαμε να βρούμε στην κοινότητα, για να διαμαρτυρηθούμε, μας απάντησαν οτι απουσιάζει και όπως μας κατήγγειλαν όλοι οι "παθόντες" αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής έχει δραπετεύσει γιατί "ρεμβάζει" σε άλλη περιοχή, αφού αν και είναι πρόεδρος, είναι περιστασιακός κάτοικος Σαρωνίδας !!!

Μία κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο στην κοινότητα, με ύφος βαριεστημένο και αδιάφορο μας ... καθησύχασε λέγοντας ότι θα ενημερώσει τον πρόεδρο.

Δηλ. "ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι."

Ρωτάμε τον Πρόεδρο:

1. Δύο χρόνια γίνεται αυτή η δουλειά, κάθε σαββατοκύριακό και κάθε φορά έχεις δεκάδες διαμαρτυρίες. Εάν λοιπόν δεν είσαι συνένοχος σε αυτήν την επιδρομή, της καταλήστευσης του κοσμάκη, γιατί δεν επεμβαίνεις στην τροχαία Κερατέας, γιά να την αποτρέψεις;

2. Πρόεδρε έχεις εξασφαλίσει κανένα χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα και δεν το ξέρει κανείς; Πού να παρκάρει τα αυτοκίνητά του ο κοσμάκης; Μήπως στη θάλασσα για να πνιγεί κατευθείαν;

Πρόεδρε, μην εξαντλείς την αδράνειά σου σε πρόστιμο 80 ευρώ στον κοσμάκη που θέλει να κάνει ένα μπάνιο, εκτός και άν έχεις λύσει όλα τα προβλήματα της Κοινότητάς του και το μόνο που έχει απομείνει είναι το κυκλοφοριακό!

Βάλε τέρμα στα ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ.....