Σκηνές πανικού στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Συνέβη κι’ αυτό…!!!
Γράφει ο: gianniotis.gr

Την περασμένη Τετάρτη (11.06.08), ένας Κύπριος Φοιτητής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παρέδωσε στους υπευθύνους του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ένα χάρτινο κιβώτιο, προκειμένου να αποσταλεί ως ασυνόδευτο στην Θεσσαλονίκη, όπου θα το παραλάμβανε ένας φίλος του.

Παρελήφθη το χαρτοκιβώτιο από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ, οι οποίοι με την σειρά τους το τοποθέτησαν στο χώρο των ασυνόδευτων, προκειμένου να φορτωθεί στο Λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Πέντε περίπου λεπτά πριν τη φόρτωση του χαρτοκιβωτίου, έκπληκτοι υπάλληλοι και ταξιδιώτες, είδαν να ξεπροβάλει από το συγκεκριμένο κιβώτιο ένα τεράστιο φίδι και να κάνει βόλτες επάνω στα υπόλοιπα ασυνόδευτα δέματα.

Επικράτησαν σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης.

Ο ένας κρυβόταν πίσω από τον άλλο και όλοι έτρεχαν …προς πάσα κατεύθυνση.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία αφού ήρθε αμέσως, δεν τόλμησε να πλησιάσει τον χώρο, όπου το συμπαθές ερπετό …απολάμβανε τη βόλτα του.

Ειδοποιήθηκαν ζωοφιλικές οργανώσεις, οικολόγοι κ.λ.π., οι οποίοι έπιασαν το φίδι το οποίο …κρατηθείτε!!!.

Ήταν ένας πύθωνας μήκους 2,5 μέτρων και βάρους 8 κιλών.

Οι ειδικοί είπαν ότι ήταν πολύ μικρό φίδι, ακίνδυνο, γεννήθηκε σε συνθήκες αιχμαλωσίας και δεν υπήρχε περίπτωση να δαγκώσει κανέναν, παρά μόνον…να σφίξει όποιον έπιανε.

Οι υπάλληλοι του ΚΤΕΛ είπαν ότι, ευτυχώς δεν πρόλαβε να φορτωθεί, διότι από το χώρο των αποσκευών, άνετα θα μπορούσε να περάσει στην καμπίνα των επιβατών, μέσου των αεραγωγών και φανταστείτε τι θα γινόταν στη συνέχεια, ειδικά αν το λεωφορείο βρισκόταν εκ κινήσει.

Ειδοποιήθηκε στη συνέχεια ο αποστολέας, ο οποίος και το παρέλαβε.

Όσο για τους Γιαννιώτες που ήταν παρόντες στο συμβάν, ακόμα… τρέχουν.

gianniotis.gr