Οι μίζες ακουμπάν το ΠαΣοΚ

Στο ΠαΣοΚ κάτι πρέπει να ξέρουν για την Υπόθεση Ζίμενς . Πριν λίγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε την απόφαση του κόμματος να αναστείλει την ιδιότητα του μέλους στα στελέχη που εμπλέκονται στην υπόθεση μαύρου χρήματος της Siemens ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/6) , ενώ κατήγγειλε την κυβέρνηση για «ένοχη σιωπή».

«Ως ελάχιστο χρέος το ΠΑΣΟΚ - και σε αντιδιαστολή με την πρακτική συγκάλυψης που ακολουθεί η ΝΔ - θα αναστέλλει την ιδιότητα του μέλους του Κινήματος για όσους έχουν σοβαρή εμπλοκή στην υπόθεση της Siemens», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι η πράξη αυτή της αναστολής «σε καμία περίπτωση δεν προδικάζει, δεν αποτελεί τεκμήριο για το αποτέλεσμα της δικαστικής και ανακριτικής διαδικασίας».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι στις προτάσεις για διαλεύκανση της απόφασης, η «κυβέρνηση απαντά με ένα πέπλο σιωπής, ένοχης σιωπής μιας παράταξης που διαλαλούσε προεκλογικά ότι θα χτυπήσει τα φαινόμενα διαπλοκής όπως τα ονόμαζε».

Απάντηση Τάσου Μαντέλη

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της Siemens έδωσε την Τετάρτη (18/6) με ανακοίνωση ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης, χαρακτηρίζοντας όσα δημοσιεύονται εναντίον του «ψευδή και βαρύτατα συκοφαντικά».

Οι εξελίξεις τρέχουν . Μείνετε στο καφενείο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς