Τα καθημερινά........της καθημερινότητας

Σήμερα ο υπουργός αρμόδιος για την αγορά, ανακοινώνει ακόμη 11 μέτρα για την ''πάταξη''της ακρίβειας.Έκανα την πρόσθεση στο πρόχειρο τετράδιο και έβγαλα άθροισμα 58!!! Δηλαδή 47 που είχε ανακοινώσει και 11 σήμερα κάνουν τόσο!!!!

Αν μπερδεύτηκα εγώ η καλύτερα εξοργίστηκα γιατί προέρχομαι απο την αγορά, η νοικοκυρά που στέκεται πανικόβλητη με το άδειο καρότσι της στη μέση της λαικής αγοράς τι πρέπει να κάνει;;;;;;;

Για να αγοράσει λεμόνια και να πάει να τα πετάξει εκει....που πρέπει, δεν μπορεί κοστίζουν 2,5 ευρώ το κιλό!!! Να ψάξει να βρει απο τα πεταμένα της λαικής, για να κάνει το ίδιο, δεν θα βρει, γιατι τα έχουν μαζέψει δυστυχισμένοι συνανθρωποί μας!!!!!

Η λύση του προβλήματος δεν είναι δύσκολη. Χρειάζονται οι αρμόδιοι που χειρίζονται τις τύχες μας, να έχουν ΓΝΩΣΗ του αντικειμένου που χειρίζονται, τεχνοκρατική ομάδα εργασίας,δηλαδή ανθρώπους που γνωρίζουν τη λειτουργεία της αγοράς και το κυριότερο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να συγκρουσθούν με συμφέροντα!!!!
Τα κομματικά συμφέροντα κάποτε πρέπει να πάνε στην άκρη, ειδικότερα όταν αφορούν την επιβίωση των πολιτών!!!
Έχω όμως ευθύνη και εγώ ο καταναλωτής. Πρέπει κάποτε να μάθω να τιμωρώ, με το να μην αγοράζω προιόντα, πολυδιαφημιζομένων εταιρειών και άλλων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα!!!

Αν καταλάβω κάποτε ότι συμμετέχω στην ασύδοτη κερδοφορία, κάποιων που με βλέπουν σαν ''αγελάδα'' για ''άρμεγμα'', θα έχω βοηθήσει στην καλυτέρευση της ίδιας μου της ζωής!!!!!!

Αθηναίος