Έριξε το Tesla σε γκρεμό 80 μέτρων με την οικογένεια του μέσα!

 
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ, με έναν γιατρό από την Καλιφόρνια να ρίχνει σε γκρεμό 80 μέτρων το αυτοκίνητό του, μάρκας Tesla, με την οικογένεια του μέσα, επειδή πίστευε ότι τα παιδιά του θα έπεφταν θύματα εμπορίας!

Όπως έγινε γνωστό, ο Dharmesh Patel, που φέρεται να είχε ένα ψυχωτικό επεισόδιο σύμφωνα με νέους πραγματογνώμονες, οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast όταν ξαφνικά έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο και έπεσε στο γκρεμό. Από θαύμα επέζησαν ο ίδιος, η γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 7 ετών.

Ο ψυχολόγος Δρ Mark Patterson είπε ότι ο Patel υπέφερε από ψύχωση που κορυφώθηκε πριν το περιστατικό. Είπε ότι ο γιατρός άκουσε βήματα και πίστεψε πως τον ακολουθούν. Η σύζυγός του είπε αρχικά στους ανακριτές ότι έπασχε από κατάθλιψη και ότι ήθελε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του στον γκρεμό.

Από την πλευρά του, ο γιατρός αναζητά εκτροπή ψυχικής υγείας που θα τον απελευθέρωνε από τη φυλακή και θα τον έβαζε σε πρόγραμμα θεραπείας για δύο χρόνια. Στην περίπτωση δε, που δεν διαπράξει άλλα εγκλήματα, οι κατηγορίες θα αποσυρθούν.