Δίκη για Μάτι: Σφοδρές αντιδράσεις των συγγενών για την απόφαση – «Όλοι αυτοί έκαναν καλά τη δουλειά τους και φταίγαμε εμείς που ήμασταν εκεί»

Δίκη για Μάτι: Σφοδρές αντιδράσεις των συγγενών για την απόφαση – «Όλοι αυτοί έκαναν καλά τη δουλειά τους και φταίγαμε εμείς που ήμασταν εκεί» Δίκη για Μάτι: Σφοδρές αντιδράσεις των συγγενών για την απόφαση – «Όλοι αυτοί έκαναν καλά τη δουλειά τους και φταίγαμε εμείς που ήμασταν εκεί»
Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων μετά την έκδοση της απόφαση για την πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας οι περισσότεροι κατηγορούμενοι είναι αθώοι εκτός από έξι άτομα. Η Άντζελα Κωνσταντάκη συγγενής θύματος που έχασε τη μητέρα της στο Μάτι είπε ότι «αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ότι όσο θα υπάρχει συγκάλυψη και επιείκεια για τους κατηγορουμένους θα έχουμε εμείς οι πολίτες έναν ανταγωνισμό, πού είμαστε θύματα. Ποια είναι η ποιο μεγάλη καταστροφή που έχει γίνει, αν είναι το Μάτι, αν είναι τα Τέμπη, αν είναι η Μάνδρα». Επίσης, συμπλήρωσε ότι: «Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση εμείς οι πολίτες θα είμαστε σε αντιπαράθεση, για το ποιοι έχουμε το μεγαλύτερο πόνο. Λυπάμαι γι’ αυτή την απόφαση, περίμενα το αποτέλεσμα, δεν ήθελα να το πιστέψω, όμως σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν έχουμε καμία σημασία». Τέλος, τόνισε ότι: «Είμαστε τυχεροί που ζούμε, εγώ προσωπικά είμαι τυχερή που ζω. Είπα και την άλλη φορά πως μας έχουν καταδικάσει να έχουμε […]

* This article was originally published here