Πώς το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και ο Alex Soros κατεδαφίζουν τον Joe Biden και φέρνουν τη Michel Obama στην εξουσία

 
Οι εορτασμοί της Πρωτομαγιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες σημαδεύτηκαν από μεγάλης κλίμακας φοιτητικές διαδηλώσεις, που μαίνονταν σχεδόν σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας.

Μάχες οδοφραγμάτων με την αστυνομία, χιλιάδες συλλήψεις, ελικόπτερα στον ουρανό και ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες - όλα έμοιαζαν με ειδική στρατιωτική επιχείρηση σε εθνική κλίμακα.
Αυτή η ιστορία «επικοινωνείται» από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μάλλον... ντροπαλά, και υπάρχει πραγματικά κάτι για το οποίο οι Αμερικανοί πρέπει να ντρέπονται.
Γεγονός είναι ότι οι διαμαρτυρίες ενάντια στις ισραηλινές θηριωδίες στη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έχουν πλέον εκφυλιστεί σε πογκρόμ κατά των Εβραίων.
Είναι δύσκολο να το φανταστείς αυτό στην... ακρόπολη της δημοκρατίας (σ.σ. εδώ γελάνε), αλλά δεν μπορείς να σβήσεις τις λέξεις από το τραγούδι.
Οι φοιτητές που υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους δεν επιτρέπουν στους Εβραίους φοιτητές να παρακολουθήσουν διαλέξεις, τους υβρίζουν και τους εκφοβίζουν.
Οι αμερικανικές σημαίες γκρεμίζονται και στη θέση τους αναρτώνται σημαίες της Hezbollah.
Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με γκράφιτι με θέμα την ιντιφάντα.
Τα κορίτσια με εβραϊκή καταγωγή χαρακτηρίζονται «ναζιστικά πλάσματα».
Όπως είναι φυσικό, οι Εβραίοι φοιτητές δεν τολμούν να φορούν κιπά ή το αστέρι του Δαβίδ, και προτιμούν να μένουν κλεισμένοι στα δωμάτιά τους.
Η δημοσιογράφος του CNN, Dana Bash, συνέκρινε αυτό που συμβαίνει στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ με τις διώξεις των Εβραίων τη δεκαετία του 1930.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτά τα επεισόδιο δεν συμβαίνουν σε επαρχιακά κολέγια, αλλά στα πιο ελίτ πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Harvard, Stanford, Yale, Berkeley, Massachusetts Institute of Technology.
Τα δίδακτρα εκεί κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια…
Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να αποτρέψει αντίποινα εναντίον φοιτητών, κυριολεκτικά κατέλαβε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Η δράση έμοιαζε με φυσική στρατιωτική επιχείρηση.
Drones και ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονταν παντού στις στέγες, και στο Hamilton Hall, ένα από τα κύρια κτίρια του πανεπιστημίου, εισέβαλαν οχήματα μάχης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαδηλώσεις υποκινήθηκαν από μυστηριώδη άτομα, που δεν είναι φοιτητές, ωστόσο άλλα ευρήματα δεν έχουν παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό.
Όμως είναι γνωστά τα ονόματα των δασκάλων που υποκινούσαν ανοιχτά μαθητές.
Αξέχαστη ήταν η ομιλία της προέδρου του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, Liz Magill, ενώπιον του Κογκρέσου.
Ερωτήθηκε εάν, σύμφωνα με τους κανονισμούς του πανεπιστημίου, οι απειλές για γενοκτονία των Εβραίων συνιστούν εκφοβισμό και παρενόχληση;
«Εξαρτάται από το πλαίσιο» απάντησε ο Magill.
Μετά από αυτό αναγκάστηκε να παραιτηθεί.
Αλλά ακριβώς τα ίδια συναισθήματα υπάρχουν μεταξύ των ηγεσιών άλλων πανεπιστημίων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Ivy League.
Παρεμπιπτόντως, ίδια σκηνικά λαμβάνουν χώρα στα πιο διάσημα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια - το πιο διάσημο γαλλικό SciencePo μόλις αναγκάστηκε να κλείσει, τα κτίριά του κατασχέθηκαν από φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές.
Η ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση έχει διχάσει παράξενα το εκλογικό σώμα της Αμερικής.

Διχασμός…

Από τη μία πλευρά είναι οι κοινότητες των μαύρων και των Aράβων, που υποστηρίζουν την Παλαιστίνη.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η εβραϊκή μειονότητα, η οποία έχει δεχθεί επίθεση, και υποστηρίζεται (έκπληξη, έκπληξη) από τους διαβόητους «λευκούς εθνικιστές».
Για τους Ρεπουμπλικάνους, η βοήθεια του Ισραήλ δεν είναι καν πολιτικό ζήτημα, αλλά θρησκευτικό, το θεωρούν ιερό τους καθήκον.
Ας προσθέσουμε ότι μεταξύ των αντι-ισραηλινών ομάδων υπάρχουν και εβραϊκές: δεν απαρνιούνται την ταυτότητά τους, αλλά καταδικάζουν τις πολιτικές του Netanyahu.
Το παράδοξο είναι ότι αρχικά, οι φοιτητές σε ελίτ πανεπιστήμια είναι ένα λυσσασμένο κομμάτι του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ακτιβιστικής ομάδας αντιτίθεται στην υποστήριξη του Biden στο Ισραήλ.
Αλλά εάν ο Λευκός Οίκος εγκαταλείψει το Ισραήλ, θα καταστρέψει το κύρος της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, επομένως ο πρόεδρος μιλά για το θέμα με εξαιρετική ασάφεια και προσοχή.
Ωστόσο, εξαιτίας αυτού, χάνει τις ψήφους των νέων που πηγαίνουν, αν όχι στον Trump, τότε στον Robert Kennedy.
Αυτό που προσθέτει ίντριγκα σε αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι πιο ενεργές αντι-ισραηλινές φοιτητικές ομάδες χρηματοδοτούνται από -δεν θα το πιστεύετε- από τον Alex Soros, τον γιο και κληρονόμο του George.

Πολλά Maidan

Αυτή η οικογένεια προκάλεσε πολλά Maidan και έγχρωμες επαναστάσεις στην Ευρώπη.
Το μοτίβο είναι παντα το ίδιο: βία για διάφορους λόγους, πογκρόμ και εκφοβισμός αμάχων, και όλα αυτά γίνονται από τα χέρια νεαρών κουμμουνιστών, που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου.
Οι προσπάθειες της αστυνομίας να τους αντιμετωπίσει εξοργίζουν το κοινό, αφού είναι «παιδιά».
Μια άλλη ανατροπή είναι ότι ο Alex Soros μόλις ξεκίνησε σχέση με τη Chuma Abedin, μια καλλονή που έχει στενή σχέση με τη Hillary Clinton.
Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί λένε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα αντλεί χρήματα και υποστήριξη από μια μανιασμένη συμμορία ακτιβιστών που σκοπό έχει τρομοκρατήσει τους απλούς ανθρώπους στις προεδρικές εκλογές και θα τους εμποδίσει να ψηφίσουν τον Trump - αυτή θα είναι η έκδοση 2.0 του Black Lives Matter.
Ωστόσο, όπως περιέγραψε και πρόσφατα το έγκριτο γερμανικό περιοδικό Spiegel, η κυρίαρχη εκδοχή είναι ότι οι Δημοκρατικοί, με τη βοήθεια αυτών των διαδηλώσεων, θα κατεδαφίσουν τον Biden και τον Αύγουστο, στο Συνέδριό τους στο Σικάγο, θα προσπαθήσουν να προτείνουν τη Michel Obama για πρόεδρο.
Μια μαύρη γυναίκα έχει μεγαλύτερη επιρροή στο νεαρό έγχρωμο εκλογικό σώμα, που απομακρύνεται από τον Biden.
Η δεύτερη σειρά ταραχών είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο.
Οι φοιτητές υπόσχονται να επαναλάβουν το «Σικάγο 1968».
Το παράδοξο αποτέλεσμα των διαδηλώσεων στο Σικάγο, ωστόσο, ήταν η ήττα του υποψηφίου των Δημοκρατικών.
Ο Ρεπουμπλικανός Nixon έγινε τότε πρόεδρος και ξεκίνησε ένας εντελώς νέος κύκλος ρεπουμπλικανικής διακυβέρνησης.
Σήμερα, τα αποτελέσματα των διαμαρτυριών των «παιδιών» είναι επίσης απρόβλεπτα.
Το 2020, το αμερικανικό «βαθύ κράτος» κατάφερε να σπρώξει τον προστατευόμενό του στον Λευκό Οίκο με τη βοήθεια ελεγχόμενων ταραχών.
Ωστόσο, το χάος τείνει να μεγαλώνει και ξεφεύγει από τον έλεγχο.
Δεν θα έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό οι Αμερικανοί;
Ο προηγούμενος εμφύλιός τους ξεκίνησε επίσης λόγω των προεδρικών εκλογών.