Γιώργος Καραϊβάζ: Έξι δολοφονίες από το δίκτυο των εκτελεστών του δημοσιογράφου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.


 Tους φακέλους άλλων έξι «συμβολαίων θανάτου» έχουν ανοίξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς φαίνεται πως πλέον υπάρχουν νέα ερευνητικά δεδομένα.

Του ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι έξι δολοφονίες, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, συνδέονται με το δίκτυο των εκτελεστών που φέρεται να οργάνωσε και να έφερε εις πέρας την επιχείρηση εκτέλεσης του μαχητικού αστυνομικού συντάκτη.

Οι έρευνες δείχνουν πως πίσω από αυτές τις δολοφονίες φέρεται να κρύβονται δύο συγκεκριμένες ομάδες «νονών» της νύχτας, οι οποίες είτε συγκρούστηκαν είτε συμμάχησαν κατά τη διάρκεια του ακήρυχτου πολέμου της Greek Mafia. Μάλιστα, εκτιμάται πως τουλάχιστον ο ένας από τους δύο άνδρες που προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε επαφές με ορισμένα από τα θύματα, αλλά και με ανθρώπους που κινούσαν και κινούν τα νήματα στη νύχτα.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, μετά την προφυλάκιση των δύο ανδρών για την εκτέλεση του δημοσιογράφου, οι Αρχές θα δουν από νέα οπτική τους φακέλους των έξι υποθέσεων, οι οποίες παραμένουν ανεξιχνίαστες.