Θέμα χρόνου ανακοίνωση «βόμβα» από τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ...

0


 Την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω ο Κώστας Καραμανλής, όπως... αποκαλύπτει στην στήλη του «Παιχνίδια Εξουσίας», ο Βασίλης Σκουρής.  

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται, ο μακροβιότερος επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, που δεν ανοίγει τα χαρτιά του ούτε στους στενούς του συνεργάτες, φέρεται να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις και το μόνο που εκκρεμεί είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόφασής του, με τη χρονική στιγμή να εξαρτάται από το πότε θα πραγματοποιηθούν τελικά οι εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είναι πολύ απογοητευμένος, ενδεχομένως και εξοργισμένος από σειρά σκανδάλων που ταλανίζουν το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του και επί πολλά χρόνια υπηρέτησε ο ίδιος, αλλά και για επιλογές της κυβέρνησης σε σημαντικά ζητήματα.

Κατά το δημοσίευμα, ο κ. Καραμανλής - πολιτικός και άνθρωπος χαμηλών τόνων - θα επιχειρήσει να αποφύγει την ευθεία κριτική και σύγκρουση με την ηγεσία της Ν.Δ., προκειμένου να μην βρεθεί υπόλογος για υπονόμευση του κόμματος και του αποδοθούν ευθύνες για τη φθορά του.

Όπως αναφέρεται επίσης στην πολιτική στήλη του ieidiseis.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επιλέξει να είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, όπου παραδοσιακά ήταν υποψήφιος ο κ. Καραμανλής, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να αντιμετωπίσει το δυσαναπλήρωτο κενό που θα υπάρξει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)