Ο κ. Σαμαράς κρύβεται πίσω από εκδοτικά συγκροτήματα...

Ν.Παππάς

«Η μόνη αναφορά σε ατζέντα και σε επαγγελματικές δραστηριότητες είναι αυτές που αφορούν τον...
κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου. Και είναι δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με τον κ. Σαμαρά ο οποίος μας έλεγε "μάγκικα" και "παντελονάτα" ότι θα μας πάει μέχρι τέλους τώρα κρύβεται»

«Ο κ. Μιωνής περιέφερε ως τρόπαιο τις σχέσεις του με τον κ. Σαμαρά και τις σχέσεις του κ. Παπασταύρου με τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη...

Εμείς δεν πιέσαμε κανέναν να κάνει ή να πει τίποτα. Εκείνος ζητούσε να διοριστεί πρόξενος της Ελλάδας στο Ισραήλ», τόνισε ο τομεάρχης οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.


Ο ίδιος μιλώντας στον Real FM επεσήμανε ότι «η μόνη αναφορά σε ατζέντα και σε επαγγελματικές δραστηριότητες είναι αυτές που αφορούν τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου. Και είναι δραστηριότητες οι οποίες, όπως βλέπουμε με τις τελευταίες εξελίξεις, σχετίζονται με τον μεγάλο απόντα, τον κ. Σαμαρά. Τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος μας έλεγε ότι τα λέει «μάγκικα» και «παντελονάτα» και ότι θα μας πάει μέχρι τέλους και τώρα κρύβεται πίσω από κάποιους βουλευτές που είναι στην Προανακριτκή και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «στόχος του κ. Σαμαρά ήταν να προστατεύσει τις επαγγελματικές ενασχολήσεις Μιωνή - Παπασταύρου και για αυτό ζητούσε από τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη, «να μην γράφει για τα παιδιά γιατί έχουν βοηθήσει τη ΝΔ»»...

avgi.gr