Σαν ιός εξαπλώνεται το χάος σε όλη τη Μέση Ανατολή!

Τα αποκούμπια των παγκοσμιοποιητών της Δύσης στην Μέση Ανατολή έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, με βάση τις οποίες θα υπάρξει η πολυπόθητη αφορμή για την ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ εκεί.

Έτσι μετά τους ισλαμιστές, που εκπαιδεύτηκαν και εξοπλίστηκαν από την Δύση, και την Τουρκία...., που τους βοηθά, κάνει μαζί τους λαθρεμπόριο πετρελαίου και προκάλεσε πρόσφατα την Ρωσία, τώρα δράση ανέλαβε η Σαουδική Αραβία, η οποία εκτέλεσε το Σάββατο, τον Νιμρ αλ-Νιμρ και άλλους τρεις σιίτες, προκαλώντας την οργή του σιιτικού Ιράν.

Ως απάντηση, εξοργισμένοι διαδηλωτές στην Τεχεράνη εισέβαλαν στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, προκαλώντας ζημιές και ξεκινώντας φωτιές στο κτίριο.

Το Ριάντ διέκοψε αμέσως τις διπλωματικές σχέσεις με την Τεχεράνη, με τους Ιρανούς να κατηγορούν τους Σαουδάραβες για πρόκληση έντασης.

Επομένως άλλο ένα μέτωπο αντιπαράθεσης ανοίγει στην Μέση Ανατολή, αυτή την φορά μεταξύ της μεγαλύτερης σιιτικής (Ιράν) και της μεγαλύτερης σουνιτικής (Σ. Αραβία) δύναμης στην περιοχή.

Όπως έχει εκτιμηθεί από την ιστοσελίδα μας, ιδιαίτερα στα άρθρα του Κίμωνα Γεωργακάκη, οι παγκοσμιοποιητές που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν την παρέμβαση στην γεωστρατηγικής σημασίας Μέση Ανατολή αφενός μεν για να την θέσουν μέσω του μισθοφορικού ΝΑΤΟ πλήρως υπό έλεγχο, αφετέρου για να ανοίξουν τα μέτωπα κατά της Ρωσίας και να την αναγκάσουν να κατέβει προς τα κάτω εκεί που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες ανεφοδιασμού, όπως κοντά στα σύνορά της.

Συνεπώς η Ουάσινγκτον πήρε άμεσα θέση, ζητώντας να υπάρξει συνεννόηση στα πλαίσια της διπλωματίας. Κλασσική μέθοδος του «προκαλώ εντάσεις και μετά βγαίνω πρώτος και συνιστώ ηρεμία».

Έτσι «ειρηνικά» επιδιώκει να παρέμβει το ΝΑΤΟ, προκειμένου να διασφαλιστεί δήθεν η «ηρεμία» στην πολυτάραχη Μέση Ανατολή, στην οποία οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης προκαλούν χάος.

Η «λύση» στο πρόβλημα θα προέλθει από την επικείμενη παγκόσμια ηγεσία, η οποία θα πλασάρει την ιδεολογία της ως αντίβαρο στις πολιτικό-θρησκευτικές διενέξεις, τις οποίες οι υπάλληλοί της προκάλεσαν και προκαλούν.

Ωστόσο δεν παίζουν «μπάλα» μόνοι τους!

Θυμηθείτε: Όλοι μαζεμένοι στην Μέση Ανατολή – Ένα «τσαφ» θα φέρει λαίλαπα

Η κρίση πλησιάζει σιγά-σιγά και στο Ισραήλ, όπου η κοινή γνώμη προετομάστηκε με το περιστατικό ενόπλου μουσουλμάνου που σκότωσε δύο άτομα ανοίγοντας πυρ στο κέντρο του Τελ Αβίβ εναντίον ανθρώπων που κάθονταν σε καφετέριες. Άλλωστε ο πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου. δήλωσε πως το Ισραήλ είναι σε παγκόσμιο πόλεμο με ισλαμιστές αλλά και ο πρεσβευτής του Ισραήλ, Ντάνι Danino, δήλωσε τον Οκτώβριο πως το Ισραήλ δεν συμφωνεί με την ανάπτυξη διεθνών δυνάμεων στα Ιεροσόλυμα!

Άρα προς τα εκεί κοιτούν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης…