Πήξαμε στην παραπληροφόρηση.Ο Σούλτς τηλεφωνικα "την ειπε" στον Τσίπρα για επίσκεψη στην Ρωσία, αλλά δεν μίλησαν ποτέ!

Διαβάζουμε στο "έγκυρο" TheToc, και σε όλα τα συστημικά μέσα  ότι ο Σούλτς μίλησε τηλεφωνικά πριν 2-3 μέρες με τον Τσίπρα, και τον επέπληξε για την επίσκεψη του στην Μόσχα!"Στο δημοσίευμα επισημαίνεται, ότι την Τετάρτη 8 Απριλίου...

, μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ, ο κ. Τσίπρας θα ταξιδέψει στη Ρωσία. Ο Μάρτιν Σουλτς, λίγες μέρες πριν το ταξίδι επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να προφυλάξει την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητώντας να μην στραφεί εναντίον των Ευρωπαίων συμμάχων του.
Ο αρθρογράφος προσθέτει ότι, μετά το ταξίδι του στο Βερολίνο, ο κ. Τσίπρας είχε αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Βερολίνου. Ο κ. Σουλτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hannoverschen Allgemeinen Zeitung είπε ότι είναι απαράδεκτο τώρα ο Αλέξης Τσίπρας να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις με την Ευρώπη σε αναζήτηση ρωσικής βοήθειας."


Έλα μου ντε, που δεν έγινε τίποτα τέτοιο!

"“Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν συνομίλησε τις τελευταίες ημέρες με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς” αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στον απόηχο του δημοσιεύματος του Der Spiegel που κάνει λόγο για προειδοποιητικό μήνυμα του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου προς τον πρωθυπουργό ενόψει της επίσκεψής του στη Μόσχα."

Έχει καταντήσει πλέον κουραστικό, ότι "ειδήσεις" από πηγές που ΔΕΝ είναι φιλικά προσκείμενες στην κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο αναπαράγουν δεκάδες ειδήσεις που είναι τουλάχιστον ψευδείς....

Προσοχή τι διαβάζετε και τι υιοθετείτε τελικά!