Λούλης: "Κανέναν δεν ενδιαφέρει τι λένε Σαμαράς-Βενιζέλος"

«Κομβική εξέλιξη η αλλαγή στην διαπραγματευτική ομάδα ήρθε την κατάλληλη στιγμή ο πρωθυπουργός πήρε τις αποφάσεις του γιατί υπήρχε να έχουμε προβλήματα επικοινωνίας με τους δανειστές», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής Γιάννης Λούλης.

Εκτίμησε ότι «η διεύρυνση της απήχησης.... του κ. Τσίπρα είναι προσωπική όπως και η νίκη στις εκλογές» και πως «εμφανίζει μια σταθερή ωρίμανση όσο κυβερνά».

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος τόνισε ωστόσο ότι «ενώ εξελίσσεται θετικά έχει προβλήματα εντός των τειχών και σε σχέση με τη διαχείριση που έκανε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε:“Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κόμμα του μια πολύ μικρή μερίδα του κόμματος του .Ο κ. Τσίπρας κρατάει την φρεσκάδα του είναι νεό προϊόν και κανέναν δεν ενδιαφέρει πια ότι και να λένε ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος" , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λούλης.

Ερωτηθείς για τη ΝΔ, ο κ. Λούλης είπε ότι τα κόμματα μπορούν να συνέλθουν μετά από ήττες και η ΝΔ μπορεί να συνέλθει αλλά αφού ακολουθήσει ένα φαύλος κύκλος.