Μαζικές ακυρώσεις τουριστικών πακετων προς την Ελλάδα λόγω πυροβολισμών τουριστών στο κέντρο της Αθήνας

Μαζικές ακυρώσεις τουριστικών πακετων προς την Ελλάδα λόγω πυροβολισμών τουριστών στο κέντρο της ΑθήναςΑντίθετες διαστάσεις από αυτές που ανέμενε η κυβέρνηση, είχε για την Ελλάδα η σύλληψη Μαζιώτη με τον τρόπο που αυτή έγινε.

Οι πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και οι τραυματισμοί τουριστών, οδηγούν σε ακυρώσεις πολλών τουριστικών πακετων από το εξωτερικό προς την Ελλάδα. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, ήδη κάνει λόγο για επικαιροποίηση του προγράμματος αναμονής τουριστών, καθώς ο στόχος των 20.000.000 που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση από το Μάη ήδη, μοιάζει ακατόρθωτος....


Η σύλληψη Μαζιώτη και οι περί αυτού εξελίξεις σχολιάστηκαν από στελέχη της ΝΔ στο twitter:

Πρώτος ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλιας αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Μαζιώτης, που λόγω των πολλών υποχρεώσεων του το προηγούμενο διάστημα δεν τον γνώριζε.
Έπεται η Υπουργός Τουρισμού, Ο. Κεφαλογιάννη, η οποία δηλώνει απογοητευμένη από τις εξελίξεις. Η απάντηση από του Υπουργείο Τουρισμού φαίνεται πως θα είναι η αλλαγή πορείας εκατοντάδων κρουαζιεροπλοιων, τα οποία με την προσάραξη για μισή ώρα και μόνο σε κάποιο ελληνικό λιμάνι θα δηλώνουν το σύνολο των επιβατών τους ως τουρίστες, οι οποίοι κατέφθασαν στην Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, με μία δήλωση καρμπόν, χωρίς νόημα και χωρίς ουσία σχολίασε πως δεν θα αφήσει κανέναν να μας γυρίσει πίσω…
Τέλος αντίδραση είχαμε και από τον Α. Γεωργιάδη, ο οποίος φαίνεται πως αναζητά τρόπους να ταξιδέψει στο χρόνο για να συναντήσει τον ιστορικό του μέλλοντος και να τον συμβουλέψει τι να γράψει για την σημερινή μέρα.
www.jodigraphics.net/?p=4262