Ο μικρός Ανδρουλάκης βγήκε στο αντάρτικο

Τα πρώτα βέλη από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την επιλογή του να σκληρύνει την προεκλογική αντιπαράθεση με το δίλημμα «ενισχυμένη Ελιά ή εκλογές»" αρχίζει να δέχεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Και μάλιστα όχι από κάποιο απλό πολιτικό στέλεχος αλλά από τον ίδιο τον γραμματέα του κόμματος και υποψήφιο ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρουλάκης διαφωνεί κάθετα με την νέα γραμμή της ηγεσίας και στους συνομιλητές του τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν....
μπορεί να ανοίγει προκαταβολικά και πριν από τις κάλπες τα χαρτιά του, εγκλωβιζόμενο σε μία επιλογή-μονόδρομο διότι τα αποτελέσματα θα κριθούν από τα συνολικά αποτελέσματα όλων των πολιτικών κομμάτων.

Οι πληροφορίες εμφανίζουν τον Ανδρουλάκη οργισμένο με την αλλαγή τακτικής Βενιζέλου κι έτοιμο να... επιτεθεί με την πρώτη ευκαιρία, δηλαδή μετά τις εκλογές.

Η Χαριλάου Τρικούπη δεν αντέδρασε στα πυρά Ανδρουλάκη καθώς έχει στραμμένο το βλέμμα της στην επίθεση...φιλίας που κάνει ο Φώτης Κουβέλης προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Όπως τονίζουν στελέχη του κόμματος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να διασωθεί έστω και την τελευταία στιγμή χρησιμοποιώντας ως όχημα την υποψηφιότητα της Μαριλένας Κοππά με στόχο να προσελκύσει ψηφοφόρους της Ελιάς αλλά και συγχρόνως να προκαλέσει αναστάτωση στο ΠΑΣΟΚ και σύγχυση στο εκλογικό σώμα.

Στην Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν πως ο Κουβέλης έχει μείνει μόνος του και ότι έχουν απομακρυνθεί από τον τρίτο πόλο και ο Πάνος Μπεγλίτης και ο Χάρης Καστανίδης.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/350947/sto-antartiko-o-androylakhs-diafwnei-me-th-nea-grammh-benizeloy#ixzz31Vu0yBWl