Τεστ DNA: Η Εύα Μπράουν είχε εβραϊκές ρίζες και δεν το είπε στον Χίτλερ

Τεστ DNA: Η Εύα Μπράουν είχε εβραϊκές ρίζες και δεν το είπε στον ΧίτλερΤρίχες από την βούρτσα της Εύα Μπράουν, αγόρασε τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου να προχωρήσει σε τεστ DNA. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα...
 Ήταν ερωμένη του Χίτλερ για περισσότερα από δώδεκα χρόνια και σύζυγός του για 40 ώρες πριν αυτοκτονήσει δίπλα του.
Η Εύα Μπράουν, γεννήθηκε το 1912, στο Μόναχο. Φοίτησε σε λύκειο αλλά και ένα χρόνο σε σχολή επιχειρήσεων, κι έπειτα έπιασε αμέσως δουλειά ως γραμματέας σε ιατρείο ενώ παράλληλα και λόγω της μοναδικής για την εποχή ομορφιάς της, έγινε το μοντέλο του φωτογράφου Heinrich Hoffmann, ο οποίος ήταν και ο επίσημος φωτογράφος των Ναζί.
brun4
Η Εύα ήταν ξανθιά, ψηλή κι αδύνατη. Εκτός όμως από πανέμορφη, ήταν και πολλά παραπάνω από αυτό. Ήταν ένα παράξενο και ιδιαίτερο κορίτσι, που όπως φαίνεται κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Χίτλερ το γεγονός ότι είχε εβραϊκες ρίζες.
brun3
Μετά από ανάλυση σε DNA που έγινε σε τρίχες τις που βρέθηκαν πάνω σε μια βούρτσα φαίνεται ότι η μητέρα της είχε εβραϊκές ρίζες.
Επιστήμονες εξέτασαν δείγματα μαλλιών, που λέγεται ότι προέρχεται από μια βούρτσα μαλλιών που χρησιμοποιούσε η Μπράουν και ανακαλύφθηκε στο ορεινό καταφύγιο του Χίτλερ, στην "Φωλιά του Αετού"
brun2
Βρήκαν μια συγκεκριμένη αλληλουχία στο DNA που δείχνει ότι η μητέρα της είχε ρίζες από τους Ασκενάζι Εβραίους, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 80% του παγκόσμιου εβραϊκού πληθυσμού .
eva-brown
Κατά τη διάρκεια του19ου αιώνα πολλοί Ασκενάζι Εβραίοι, ασπάστηκαν τον καθολικισμό στην Γερμανία.
Το τεστ έγινε για την εκπομπή Dead Famous DNA, του Channel 4 και αναμένεται να προβληθεί την προσεχή Τετάρτη.
hitler-brown
Οι τρίχες προήλθαν από μια βούρτσα που φέρει το μονόγραμμα της Μπράουν και βρέθηκε στο βαυαρικό καταφύγιο το 1945 από τον Αμερικανό αξιωματικό Captain Paul Baer, ο οποίος πήρε μια σειρά από προσωπικά αντικείμενα της Μπράουν από ιδιωτικό διαμέρισμα της.
Μετά το θάνατο του πατέρα του στη δεκαετία του 1970 , ο γιος του αξιωματικού Alan πούλησε την βούρτσα στον John Reznikoff .
brun1
Από αυτόν η παραγωγή της εκπομπής αγόρασε οκτώ τρίχες της Μπράουν για 1200 λίρες.
Φήμες ήθελαν την Εύα Μπράουν να είναι έγκυος στο παιδί του Αδόλφου Χίτλερ, όταν έδωσαν τέλος στη ζωή τους, εκείνη πίνοντας δηλητήριο κι εκείνος πυροβολώντας μέσα στο στόμα του με το όπλο του.
Λέγεται ότι η Εύα ήταν πανέμορφη φορώντας ένα μαύρο μεταξένιο φόρεμα κατά την τέλεση του πολιτικού της γάμου με τον Χίτλερ μέσα στο καταφύγιο της Καγκελαρίας. Όταν έδωσε τέλος στη ζωή της, δίπλα του, ήταν 33 ετών.
Πηγή: Dailymail   news247.gr