Απίστευτο! Δάκρυσε το άγαλμα του Κλεισθένη με την απόσυρση της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη!

Συγκλονίζει κυριολεκτικά η είδηση που άρχισε να κάνει πριν λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και η οποία αποκρύπτηκε επιμελώς αυτές τις μέρες από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σύμφωνα με την οποία... αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόσυρση της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, το άγαλμα του γνωστού και ως πατέρα της δημοκρατίας Κλεισθένη που βρίσκεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ξέσπασε σε λυγμούς!
Το μεταφυσικό αυτό περιστατικό συνέβη μάλιστα την ώρα που το Μουσείο ήτανε ανοιχτό για το κοινό αφού η απόσυρση της επίμαχης υποψηφιότητας ανακοινώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το πρωί, με αποτέλεσμα να καταστούν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος ακόμη και ξένοι τουρίστες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στον χώρο προκειμένου να θαυμάσουν την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, η ιστορική προτομή του Αθηναίου πολιτικού που έθεσε τις βάσεις για την δημοκρατική μεταρρύθμιση στην Αθήνα λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ξέσπασε σε δάκρυα!
Δεκάδες είναι μέχρι στιγμής οι ιστορικοί, οι πολιτικοί αναλυτές και οι ειδικοί στις έρευνες μεταφυσικών φαινομένων που έχουνε ταχθεί δημοσίως υπέρ της άποψης ότι το μεταφυσικό αυτό ξέσπασμα του αγάλματος του Κλεισθένη δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι συνέβη αμέσως μετά την απόσυρση της επίμαχης υποψηφιότητας.
Υποστηρίζουν μάλιστα με σθένος ότι τα δάκρυα της επίμαχης ιστορικής προτομήςοφείλονται στην μεγάλη συγκίνηση που ένιωσε ο πατέρας της δημοκρατίας μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση  του Φαήλου Κρανιδιώτη να αποσύρει την υποψηφιότητά του.
«Πρόκειται για μια πολιτική απουσία οι τραγικές συνέπειες της οποίας θα γίνουν αισθητές αμέσως μόλις σχηματιστεί η επόμενη ευρωβουλή οπότε και θα γίνει φανερό το τεράστιο δημοκρατικό κενό που δημιουργείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κατανοούμε λοιπόν απόλυτα το ξέσπασμα αυτό του πατέρα της δημοκρατίας».
δήλωσε χαρακτηριστικά στο komikotragiko γνωστός πολιτικός αναλυτής.
Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν αρχίσει να ασκούνται από πολλούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πιέσεις στον Αντώνη Σαμαρά να πράξει τα δέοντα προκειμένου να ανακαλέσει ο Φαήλος Κρανιδιώτης την απόφασή του και να συμμετέχει κανονικά στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όπως σχεδίαζε αρχικά.
Από την Σατιρική Εφημερίδα


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/04/blog-post_5068.html#ixzz2ys5JVVaZ