Μαυρογιαλούρος ο Σγουρός

Επίθεση κατά του νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για όσους εκ της ΝΔ τον στηρίζουν εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, που προσπάθησε ωστόσο να απεκδυθεί τον κομματικό χιτώνα.
  Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη προκειμένου να παρουσιάσει τη στρατηγική του ο προερχόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος δήλωσε ότι “ο κ. Σγουρός θυμίζει καθημερινά έναν παλιού τύπου Μαυρογιαλούρο που δεν φαίνεται να ενοχλείται από τους διάφορους γκρούεζες” κατηγορώντας τον πως για.......
ψηφοθηρικούς λόγους ανακοινώνει την ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ που τελειώνει την τελευταία στιγμή.
Σε ερώτηση σχετικά με τη θετική στάση στελεχών της ΝΔ απέναντι στο νυν περιφερειάρχη, σημείωσε πως εάν κάποιοι και μετά την ανακοίνωση μίας υποψηφιότητας απο το χώρο της κεντροδεξιάς συνεχίζουν τα παιχνίδια με τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ περιφερειάρχη θα πρέπει να απαντήσουν ποιος ειναι ο πραγματικός λόγος.
Από την άλλη πλευρά ο ίδιος δήλωσε ότι απευθύνεται στο συνολο των πολιτών της Αττικής και όχι σε ένα κομματικό ακροατήριο.
Στο στόχαστρο της κριτικής του βρέθηκε και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, την οποία κατηγόρησε πως δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των πολιτών της Αττικής αλλά για τους πολιτικους στόχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Γ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στην περίπτωση Μπαλτάκου λέγοντας πως “ο πρωην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης μπορει να δηλώνει πως ειναι ΝΔ και εγώ δεν εχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Δεν είναι όμως η ΝΔ”.
Όσο για το όραμά του ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι εφόσον υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα στην περιφέρεια που προέρχεται απο τις μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών ΙΧ να αξιοποιηθεί για ειδική τιμολογιακη πολιτική απο ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ για τις ευπαθείς ομάδες της περιφέρειας καθώς και ενίσχυση των δήμων Δυτικής Αττικής για τη σύνδεση των κατοικιών με το δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ.