Χυδαία επίθεση της μονταζιέρας της ΝΔ στη Ρένα Δούρου

Ο περιφερόμενος κυβερνητικός θίασος της μονταζιέρας, ο οποίος εξαθλιώνει το λαό, συνεχίζει να παίρνει σβάρνα τα τηλεπαράθυρα των καναλιών, με το νέο θύμα να είναι η βουλευτίνα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε την Ρένα Δούρου ότι εργαζόταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Ινστιτούτο Αμυντικών Μελετών επί Άκη Τσοχατζόπουλου, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα και πετώντας λάσπη κατά της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής.

Η Ρένα Δούρου, κάνοντας παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε χαρακτηριστικά «Όσο για τον κύριο, που αυτή τη στιγμή ψεύδεται, ευφημισμός είναι αυτό, ή θα ζητήσετε συγγνώμη για αυτά που λέτε, ότι με παραπληροφόρησαν που είμαι σε αυτή την ηλικία ή αλλιώς τα υπόλοιπα εντός 24ωρου».

«Την εκπομπή μπορεί να την βλέπει αυτή τη στιγμή η μητέρα μου και ο αδελφός μου. Έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και έχω ένσημα. Στο υπουργείο δούλεψα με ΤΕΒΕ και μπλοκάκι όπως χιλιάδες», υπογράμμισε με νόημα η Ρένα Δούρου.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ, προκλητικά και αποκαλύπτοντας τον λόγο που απηύθυνε κατηγορίες κατά της Ρένας Δούρου, τόνισε ότι «Δεν ξέρω αν βλέπει την εκπομπή η μαμά σας ή αδελφός σας, σίγουρα όμως τη βλέπουν οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας Αττικής». Μόλις η Ρένα Δούρου, τόνισε ότι «Ή θα ζητήσετε συγγνώμη ή τα υπόλοιπα εντός 24ωρου», ο Αργύρης Ντινόπουλος εκνευρίστηκε και σημείωσε ότι «Καλά μας απειλείτε; Αν θέλετε την απάντησή μου, ασφαλώς και δε σας ζητάω συγγνώμη και επαναλαμβάνω ότι επί 6 μήνες υπηρετούσατε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Άκη Τσοχατζόπουλου ως κρατικοδίαιτη».

«Σας εύχομαι υπομονή για το υπόλοιπο της εκπομπής με τον συγκεκριμένο», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Δείτε το video και ι καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: