Ο Γιώργος κι άλλοι 11 γύρισαν την πλάτη στον Βενιζέλο

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ!


Η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου στιγμάτησε την πρεμιέρα της Ελιάς και προκάλεσε εντονότατους εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ευαγγελος Βενιζελος φέρεται να διεμήνυσε τον προκάτοχό του πως το πολιτικό του συμφέρον απαιτεί να μην πέσει η κυβέρνηση συνεργασίας και άρα να πετύχει το νέο εγχείρημα της κεντροαριστεράς....
 Συσκεψη με τα μέλη της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ είχε νωρίτερα σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο περιθώριο της Συνδιασκεψης για την Ελιά, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευαγγελος Βενιζελος.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από διάφορα ζητήματα, όπως η κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί με τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στις 13 Περιφέρειες της χώρας, η δυναμική, που φιλοδοξεί να αναπτύξει η Ελιά άλλα και ζητήματα, που αφορούν στη διακυβέρνηση του τόπου και τη θέση του κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Αναφορικά με τις Περιφερειακές εκλογές, έγινε εκτενής παρουσίαση των έως τώρα δεδομένων σχετικά με τις πράσινες υποψηφιότητες σε κάθε μια από τις 13 Περιφέρειες και συμφωνήθηκε ότι όλες οι εκκρεμότητες πρέπει να έχουν κλείσει έως τα μέσα της εβδομάδος, που έρχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβλημα εξακολουθεί να διαπιστώνεται στις Περιφέρειες, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου. Στη Δυτική Μακεδονία, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τη ΔΗΜΑΡ για συμφωνία σε κοινή υποψηφιότητα μεταξύ των δυο κομμάτων, ενώ σχετικά με τα Ιόνια Νησιά θα υπάρξει επικοινωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη βουλευτή Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου, προκειμένου να μεταπείσει ή να υποδείξει εκείνη την καλύτερη δυνατή λύση.

Στην Πελοπόννησο, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις των πρασίνων τοπικών στελεχών για τη στήριξη της υποψηφιότητας Τατούλη.