Η βλακεία της λογικής της άπραχτης, του Οικονομικού Επιτελείου συνεχίζεται.

Γράφει ο Γιώργος Κάσι 

 
Με πρωθυπουργό λοιπόν τον Στουρνάρα και την Μέρκελ, (και μαϊντανό τον Σταϊκούρα) και αντιπρόεδρους της κυβέρνησης τους, τους Βενιζεο-Σαμαράδες συνεχίζουν την ληστρική επιδρομή (του κατά το δοκούν), στον Ελληνικό Λαό με πρόσθετους φόρους, ενώ απαλλάσσουν όλα αυτά τα λαμόγια και κλέφτες των (ΠΑΣΟΚο-ΝΔημοκρατών πολιτικών) και περί αυτών γλοιωδών αυλικών, καθώς και από τους επιχειρηματίες, που χρωστάνε φόρους και πρόστιμα, όπως (Βαρδινογιαννέους, Γουλανδρήδες, Κοντομηνάδες, Μπόμπολες κ.λ.π.), διαγράφοντάς τους τα πρόστιμα ή τα χρωστούμενα με νομοθετικά διατάγματα.
Και κάποιοι, βοηθούμενοι από τους Καραμανλήδες, όπως οι διάφοροι Φιλιππίδηδες, για να μην......
μπουν φυλακή και τους βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα.   

Η δικομματική καταστροφή της χώρας, χαμπάρι δεν παίρνει από αυτά, διότι η λογική δεν είναι να σώσουν την χώρα, αλλά να σώσουν την καρέκλα τους.
Όμως λόγο των αποφάσεων των νομοθετημάτων τους, θα τους φτάσει η ΝΔ στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ του 2012 και το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί, (αμάν και πότε).
Για αυτό και βλέπουμε να στηρίζονται διάφορα πολιτικά σόυργελα, όπως την γνωστή Άρης Σπηλιωτόπουλο στο δήμο της Αθήνας (κατ’ εντολή του γκόμενου μάλλον), την άχρηστη και ηλίθια Γεννηματά στην Ευρώπη, τον Ιωαννίδη στη Μακεδονία, και άλλους πολλούς, Γιακουμάτους.........τέτοιους.   

Προσέξτε λοιπόν.

·        Αντί να πιάσουν όλους αυτούς τους κλέφτες, βάζουν επαναλαμβανόμενους φόρους, όπως ο τελευταίος (15% φόρος υπεραξίας ακινήτων για τις πωλήσεις ακινήτων), λες και είναι μετοχές του Χρηματιστηρίου Αθηνών και λες και τα έχουμε μαζί, για μία αξία πλασματικής φούσκας προ κρίσης, (φτάνοντας στον απίστευτο αριθμό των 51 φόρων για τα ακίνητα), με την δικαιολογία της άπραχτης και με την λογική του ότι τώρα που πουλάνε, (φτάνοντας μας αυτοί οι ίδιοι άχρηστοι πολιτικοί σε αυτό το σημείο) βάρα τους στο ψαχνό.
Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος να αυτοκτονήσει από μία γέφυρα και του βάζουν διόδια, για κερδίσουν και από εκεί κάτι, πριν τον τελειωτικό θάνατο.
Ενώ για τους παραπάνω, και επειδή τα έχουν σε ofshorre εταιρείες, δεν τρέχει τίποτα, πληρώνοντας αστεία ποσά για φόρους και μηδενικά για μεταβιβάσεις. 

·        Πουλάνε τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, έναντι 250 εκατομμυρίων ευρώ, (δηλαδή χαρίζουν στην ουσία, γιατί μάλλον τσεπώνουν κάποιο Μπαξίσι), εξαιρώντας τα ακίνητα των Offshore, με την δικαιολογία ότι δεν μπορούν τα πιάσουν, αλλά στη πραγματικότητα, επειδή είναι όλοι μαζί μπλεγμένοι, όχι μόνο στα ακίνητά τους αλλά και μαζί και με τις μίζες των οπλικών προγραμμάτων, αποφεύγουν να θίξουν τα συμφέροντά τους.
Κατά τα άλλα φορολογούν, στεγνώνοντας τον κόσμο οικονομικά λόγο των ακίνητων τους, με 51 φόρους και με τιμές φούσκας 2007, γιατί πάντα οι μαλάκες θα πληρώνουν σε αυτή τη χώρα, και λόγο φόβου της δύναμης των επιχειρηματιών.
Κάτι αντίστοιχο πάει να γίνει με το ακίνητο του Αερολιμένα στη Γλυφάδα, έναντι 500 εκατομμυρίων, αλλά του κ. Λάτση μάλλον του φαίνονται πολλά, ενώ η αξία του ακίνητου είναι πολλών δισεκατομμυρίων.
Και φυσικά, ήταν η πέτρα του σκανδάλου, (Μπαξίσι και εδώ) που δεν το αγόρασαν οι Άραβες από το Κατάρ, γιατί δεν ήθελαν να δώσουν.

·        Πουλάνε το δίκτυο της Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ, προς 350 εκατομμύρια ευρώ, (που στην ουσία, αξίζει δισεκατομμύρια), για να βολέψουν πιθανών κάποιες κατασκευαστικές εταιρείες, που ασχολούνται με τα ενεργειακά της χώρας, και συγκεκριμένοι μεγάλο-Υπουργοί, που έχουν στενές σχέσεις μαζί τους, όπως πχ. την ΤΕΡΝΑ ενεργειακή. 
Όμως θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους, ότι όταν έγινε αυτό το δίκτυο, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο της ΔΕΗ, που λεει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πουληθεί σε ιδιώτη το συγκεκριμένο δίκτυο. Άρα άκρως παράνομο και αντισυνταγματικό.
Αλλά πέρα βρέχει μάλλον.

·        Αυξάνουν τα διόδια των Εθνικών οδών απερίσκεπτα, για τα συμφέροντα των μεγάλο-εργολάβων, αλλά και αυτό παράνομο και παράλογο είναι, λόγο της οικονομικής κατάστασης του κόσμου, αλλά και λόγο του ότι τα τελευταία 4 χρόνια, εισέπρατταν παράνομα έσοδα, περί τα 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ, μιας και οι κατασκευές είχαν σταματήσει.
Άρα τα χρήματα αυτά, θα μπορούσαν να μπουν στα ταμεία του κράτους, για να βοηθήσουν την οικονομική καταστροφή του κόσμου και όχι να  βοηθήσουν στον πλουτισμό, των κατασκευαστικών εταιρειών.
Εκτός αυτού τα δημόσια έργα και ιδικά οι οδοποιίες στην Ελλάδα στοιχίζουν κατά 3 φορές περισσότερο από τις άλλες οδοποιίες στην Ευρώπη και μάλιστα και από της Ελβετίας το κόστος που είναι και από τους πιο δύσκολους κατασκευαστικά στο κόσμο μιας και οι δρόμοι αποτελούνται κατά κανόνα από γέφυρες και σήραγγες, (οι τρεις μεγαλύτερες στην Ευρώπη)
Παρ’ όλα αυτά οι Ελβετοί πληρώνουν 31 ευρώ τον χρόνο, για χρήση του δικτύου, των αυτοκινητοδρόμων.

·        Αφήνουν και φεύγουν ξένες εταιρείες, όπως η HOCHTIEF κ.λ.π., χωρίς να εισπράξουν τους φόρους, που θα έπρεπε να πληρώσει η εταιρεία πριν φύγει περί τα 1,5 δισεκατομμύρια και 500 εκατομμύρια ΦΠΑ.
Αλλά ποιος θα αντιμιλήσει στην πρωθυπουργό (Μέρκελ), μιας και τα (πολιτικά απόβλητα-σκουπίδια) της χώρας μας, είναι 1. φερέφωνα τους και 2. μαϊντανοί πολυτελείας, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι ή καρέκλα, για την οποία αντιδρούν ως πετάει ο γάιδαρος πετάει, ακόμα και στους αγρότες, για να ψηφιστούν, με αποτέλεσμα, να τους δίνουν συνέχεια παροχές, για να γλιτώσουν τα γιαούρτια, λες και οι άλλοι, είμαστε οι μαλάκες που θα πρέπει να καλύπτουμε τις τρύπες, των διαφόρων ομάδων κατοίκων της χώρας.
Δηλαδή εν ολίγοις, πολίτες 2 (δύο) ταχυτήτων, ως αναφορά τους φόρους, τα διόδια, τις επιδοτήσεις (ρεύματος, πετρελαίου, φοροαπαλλαγών), που έχουν οι αγρότες και ότι άλλη βλακώδη και παράλογη απαίτηση κάποιων, εις βάρος κάποιων άλλων, που αποφασίζει το ηλίθιο Οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
  
Έτσι λοιπόν με τον τρόπο αυτό, της βλακώδους λογικής του Υπ. Οικονομικών και όλων αυτών των σοφών συμβούλων, κολλητών του Πρωθυπουργού Στουρνάρα-Μέρκελ, (με μαϊντανό τον Σταϊκούρα), που θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι έγκλειστοι σε ψυχιατρικό ίδρυμα, θα πατώσει ακόμα περισσότερο, ή ήδη πατωμένη οικοδομή και οινομική ζωή της χώρας, όπως πάτωσε, το πετρέλαιο θέρμανσης, ή αγορά αυτοκινήτου, γενικού εμπορείου και όποια άλλη οικονομική δραστηριότητα σε αυτή τη χώρα τα 3 τελευταία χρόνια (της ανάπτυξης των Ανίκανων και διεστραμμένων, Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμου και Βενιζελο-Σαμαράδων) και τους περί αυτών, οι οποίοι και μαζί με τον Σημίτη, θα έπρεπε λόγο κλεψιάς, ανικανότητας, προδοσίας και ψεύτικων προεκλογικών δηλώσεων, να είναι τουλάχιστον φυλακή, ή σε κάποιο εκτελεστικό απόσπασμα, για εσχάτη προδοσία της χώρας και του λαού της.

Είναι και αυτό, ένα είδος λογικής, αντίστοιχο με το σκεπτικό της άσχετης και αποβλακωμένης βουλευτού της ΝΔ Βούλτεψης, κατά τα άλλα δημοφιλούς στα κανάλια, (λες και δεν έχει σπίτι να πάει να φτιάξει κανένα φαγητό, που πολύ αμφιβάλουμε ότι το ξέρει και αυτό) ότι σχετικά με τον Σεισμό στην Κεφαλονιά, και καλά είναι από τα τοπικά αξιοθέατα.
Άκουσον άκουσον.
Καθώς και τους διάφορους Βιβλιοπώλες, Γεωργιάδηδες που αφού καβάλησαν το καλάμι και τα έκαναν πλακάκια με όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες, κατέστρεψαν την υγεία, ξεπουλώντας την Πρωτοβάθμια περίθαλψη στους Γερμανούς, για 2.800.000 ευρώ (όπως ακούσαμε από τα ΜΜΕ), αλλά βολεύοντας την σύζυγο στα κανάλια.
Αλλά τι τους νοιάζει, μήπως δικά τους είναι, για να ενδιαφερθούν τα σκουπίδια ???
Αντίθετα τα δικά τους, (που εμείς πληρώνουμε όμως) φρόντισαν να παίρνουν στο ακέραιο, και εκτός των άλλων να φορολογούνται και για το 30% των εισόδημα των τους.
Βολεύοντας και τους δικούς τους (συγγενείς, παιδιά, φίλους κ.λ.π.) στη Βουλή, με μισθούς τεράστιους και εφάπαξ άνω των 250.000 ευρώ.

Κάτι αντίστοιχο, με την φυλάκιση κάποιων πολιτικών, χαρακτηρίζοντας τους, για χάρη των Εβραίων και των Αμερικανών και για να καταφέρει ο Σαμαράς να πάει στο Ισραήλ, από την μία και γιατί φοβήθηκαν μην χάσουν την καρέκλα, από το ρεύμα των ψηφοφόρων που είχαν, από την άλλη. Οι δημοκράτες. 
Αφήνοντας τους τρομοκράτες ελεύθερους από την άλλη, (λόγο βλακείας), χωρίς την ελάχιστη ευθιξία του Δένδρια να παραιτηθεί, λόγο ανικανότητας, με αποτέλεσμα να διώχνουν αυτούς που δεν φέρνουν καμία ευθύνη, γιατί είναι νομοθετικό το θέμα.

Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε και σε καμία τρομοκρατική ενέργεια, από όλους αυτούς που φεύγουν από τις φυλακές, προς όλους αυτούς τους άχρηστους και ανίκανους, αλλά κλέφτες που μας κυβερνούν.
Έτσι θα έχουμε μερικούς ανόητους άχρηστους, αλλά απατεώνες λιγότερους.

Εάν περιμένουμε ότι τέτοιοι ουτιδανοί θα μας σώσουν, κατεβάζουμε εμείς οι ίδιοι την νοημοσύνη μας. 

Γιώργος Κάσι