Ο Πάγκαλος και οι προκλητικές απόψεις που τον... βολεύουν

o-pagkalos-kai-oi-proklhtikes-apopseis-poy-ton-boleyoynΟ γνωστός για τις εμπρηστικές δηλώσεις του και φυσικά για τις επιθέσεις του κατά πάντων κ. Πάγκαλος, συνεχίζει απρόσκοπτα να προκαλεί στο πλαίσιο της διατήρησης του προσώπου του στην επικαιρότητα.



Εγκαταλείποντας τον πολιτικό στίβο, ο κ. Πάγκαλος μάλλον εκφράζεται πιο... άνετα για όσα πιστεύει σε σχέση με σκάνδαλα και εμπλεκόμενα πρόσωπα σε αυτά, ωστόσο διατηρεί σε ορισμένες περιπτώσεις τις παρωπίδες που μάλλον τον εξυπηρετούν.

Και ενώ σήμερα αναφέρθηκε ενδελεχώς με το δικό του τρόπο στο σκάνδαλο του Τ.Τ. , δίχως να έχουμε πρόθεση να σχολιάσουμε τους ισχυρισμούς του, είναι αδύνατο να μην διερωτηθούμε πως και ο κ. Πάγκαλος δεν αναφέρθηκε στις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο σκάνδαλο με τις μίζες και τα εξοπλιστικά, πως και δεν αναφέρθηκε νωρίτερα, όταν συνεργαζόταν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στις ατασθαλείες που λάμβαναν χώρα, όταν μάλιστα διατελούσε και μέλος του ΚΥΣΕΑ;

Μία περίοδο που ο κ. Πάγκαλος ήταν κατ' εξοχήν αγαπητό, έμπιστο και πιστό στέλεχος της κυβέρνησης Σημίτη και μέλος του ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε τις αμαρτωλές συμφωνίες για τις οποίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Και μπορεί σήμερα ο κ. Πάγκαλος να δηλώνει ότι «Τον Άκη Τσοχατζόπουλο δεν τον είχα υποστηρίξει σε τίποτα. Ούτε για θυρωρό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον ψήφιζα, για μια σειρά από λόγους, που δεν ήταν πάντοτε λόγοι νομιμότητας. Ουδέποτε τον έχω υποστηρίξει», ωστόσο η σιωπηρή τότε στάση του ίσως έρχεται να επιβεβαιώσει την προκλητική του πάγια τοποθέτηση για την κρίση στο πολιτικό σύστημα, Μαζί τα Φάγαμε...