Εξωσχολικοί έκαναν «καινούργιο» σχολικό συγκρότημα στη Γκράβα σε 1 νύχτα

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από το σχολικό συγκρότημα στη Γκράβα σας προβάλει το Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας.

Σπασμένα τζάμια, διαλυμένες αίθουσες, καμένα βιβλία και αγανάκτηση από γονείς μαθητών αλλά  και εργαζόμενους….


Όμως για να τραβήξουμε αυτές τις εικόνες και να αναδείξουμε τις καταστροφές που προκάλεσαν σύμφωνα με πληροφορίες εξωσχολικοί, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε την αδικαιολόγητη επίθεση κάποιων που συστήθηκαν ως καθηγητές και οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμη και να  επιτεθούν στο συνεργείο του Star.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, έβαλαν τα χέρια τους μπροστά στην κάμερα έσπρωξαν, τράβηξαν καλώδια για να μην μας αφήσουν να καταγράψουμε και να προβάλουμε τις ζημιές χιλιάδων ευρώ που θα πληρώσουμε όλοι μας.

Να σημειωθεί ότι στο 40ο και 21ο λύκειο του συγκροτήματος Γκράβα το βράδυ του Σαββάτου εξωσχολικοί έβγαλαν τις καρέκλες και τα θρανία στο προαύλιο και τα έκαψαν μαζί με βιβλία. Έσπασαν τις τζαμαρίες των αιθουσών χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες,  έκοψαν τα κάγκελα και άρπαξαν υπολογιστές από τον πρώτο όροφο ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να λεηλατήσουν τις αποθήκες υλικών

Στο κυλικείο του σχολείου η ιδιοκτήτρια ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τις ζημιές που προκάλεσαν οι άγνωστοι. Καταγγέλλει ακόμη και κλοπές.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά καθώς στο παρελθόν είχαν σημειωθεί παρόμοιοι βανδαλισμοί και κλοπές στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Η αστυνομία πήρε αποτυπώματα και αναζητά τους δράστες που κατέστρεψαν σε μια νύχτα ολόκληρο σχολείο.

ΒΙΝΤΕΟ