Διεγράφη ξανά από τη ΝΔ ο Νίκος Κιουτσούκης της ΔΑΚΕ

Διεγράφη ξανά από τη ΝΔ το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Νίκους Κιουτσούκης μετά και την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα, της οποίας είναι πρόεδρος, μέσω της οποίας καλούσε τους βουλευτές του κόμματος να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό.
«Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, τη........
διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κιουτσούκη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος», ανανφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση διαγραφής του Νίκου Κιουτσούκη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κιουτσούκης είχε διαγραφεί και στο παρελθόν, μετά από επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όταν ο ίδιος και άλλοι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές διαμαρτύρονταν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου.Είχε επιστρέψει όμως κατά τη σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής στη ΝΔ, στην οποία ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε ανακοινώσει ότι αίρονται οι διαγραφές στελεχών του κόμματος που είχαν επιβληθεί λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης.