Η Σιδέρη της ΝΔ, αποκαλεί τον Γρηγορόπουλο, ύποπτο για τρομοκρατία....

Το άθλιο στέλεχος της ΝΔ, Χριστίνα Σιδέρη, "ξαναχτύπησε" απόψε, με αφορμή την αυριανή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδορυ Γρηγορόπουλου, από τον ειδικό φρουρό, Κορκονέα. Με ένα επίσης άθλιο δημοσίευμα, ασελγεί στην μνήμη του Γρηγρορόπουλου, αποκαλύπτοντας το ήθος, των ακροδεξιών στελεχών της ΝΔ.






Η πρώτη αθλιότητα, είναι ότι βάλει κατά της μητέρας του Αλέξανδρου, κατηγορώντας την για τον θάνατο του γιου της, επειδή αμέλησε.......Προφανώς η αμέλεια της, ήταν, να μην έχει συμβουλέψει τον Αλέξανδρο, ότι οι ακροδεξιοί αστυνομικοί που κοσμούν το σώμα, είναι ικανοί, να αφαιρούν ζωές, πολιτών, ψυχρά!

Το άθλιο δημοσίευμα της συνεχίζει, και με αφορμή την σύλληψη του Ρωμανού, που ήταν φίλος του, τότε(ανήλικα παιδιά και τα δύο), απαιτεί να ξαναγίνει η δίκη του Κορκονέα, γιατί μπορεί, κατ'αυτή ο Γρηγορόπουλος να ήταν και αυτός τρομοκράτης (15 ετών.....), και ο δολοφόνος αστυνομικός, κάπως να το ψυχανεμίστηκε, και να τον πυροβόλησε δικαιολογημένα..

Ο Ρωμανός, βέβαια, είναι βέβαια για μένα, ότι μετά την δολοφονία του φίλου του, επέλεξε τον δρόμο που επέλεξε..

Σαφέστατα, αν λειτουργούσε η Δικαιοσύνη στην χώρα, αυτή η κυρία αυταπάγγελτα θα είχε διωχθεί για την άθλια πράξη της, να εξυβρίσει άδικα ένα νεκρό παιδί!

Το ήθος των ακροδεξιών της ΝΔ, είναι γνωστό....Τουλάχιστον σε εμάς!

anemos antistasis