Όταν οι νεοδημοκράτες κυνηγούσαν τον Σαμαρά... [BINTEO]

Ήταν τότε που ο σημερινός πρωθυπουργός έλεγε πως η Νέα Δημοκρατία φοβάται την κάλπη και οι νεοδημοκράτες τον αποκαλούσαν "Ιούδα"! ”
«Προδότη» αποκαλούσαν τον Αντώνη Σαμαρά οπαδοί Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα και λίγο είχε λείψει να "τινάξουν στον αέρα" την προγραμματισμένη επίσκεψή του ως αρχηγού της Πολιτικής Άνοιξης, εάν δεν παρενέβαινε η ...αστυνομία.
Αυτά συνέβησαν όχι πρόσφατα βέβαια, αλλά πριν από 20 χρόνια, το 1993, όταν ο Αντώνης Σαμαράς είχε αποχωρήσει από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και από τη Νέα Δημοκρατία, προχωρώντας στην ίδρυση του κομματιδίου της Πολιτικής Άνοιξης.

Είναι η εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός και τότε πρόεδρος της ΝΔ αποκαλούσε τους ψηφοφόρους του κόμματός του «άτομα χωρίς ήθος».

Η μεγαλύτερη ειρωνεία όμως είναι ότι ο Α. Σαμαράς δήλωνε τότε ότι ο «λαός παραμένει μέσα στην ασφυξία της λιτότητας» κατηγορώντας τον διπολισμό και λέγοντας πως φοβούνται την ...κάλπη. Μόνο που επί της δικής του πρωθυπουργίας, η πολιτική που ακολουθεί ο ίδιος κάνει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να μοιάζει... σοσιαλιστής.

Δείτε το video-Ντοκουμέντο: