Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής

kafeneio sp
Στα Γιάννενα και με το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη ολοκληρώνεται το πρώτο μισό της Super League. Διαβάστε τι έγινε στα ματς του σαββατοκύριακου. Από τον περίπατο του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη μέχρι την ανατροπή του Παναθηναϊκού επί της Skoda Ξάνθης....

Η αυλαία του πρώτου γύρου της Super League ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει το "τρίποντο" για να πλασαριστεί στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να μην είναι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.

Στα ματς του σαββατοκύριακου ξεχώρισαν ο περίπατος του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 5-0 και η νίκη του Παναθηναϊκού με ανατροπή (2-1) επί της Skoda Ξάνθης στη Λεωφόρο. 

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ πέτυχε την τέταρτη νίκη του στο "Γεντί Κουλέ" επί του Παναιτωλικού με 2-1 και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα του Αγρινίου.

Στο γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, καθώς με το 3-1 επί του Πανθρακικού εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή του, αλλά με το 3-0 επί του Λεβαδειακού έκλεισε τον πρώτο γύρο κάνοντας την καλύτερή του συγκομιδή βαθμών από τότε που είχε κατακτήσει τελευταία φορά το πρωτάθλημα!

Στα Περιβόλια Χανίων, ο Πλατανιάς του Νίκου Αναστόπουλου χρειάστηκε το γκολ του Τετέ, ώστε να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου (1-0) και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", Αστέρας Τρίπολης και Βέροια έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο λεπτό να χάνουν ευκαιρία να "κλέψουν" το ματς.

Τέλος στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ Καλλονής αναδείχθηκε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας ισόπαλη (0-0) με αντίπαλο τον Εργοτέλη.